اتفاقا من خیلی قبول دارم...چاووشی شده ی تیتراژ بخون..همش هم سبکای تکرارینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا من خیلی قبول دارم...چاووشی شده ی تیتراژ بخون..همش هم سبکای تکرارینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Simge (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش خیلی کمتر زده تو جاده خاکی به نسبت دیگران
واسه اینه ک داریوش زیاد آهنگ نمیده بیرون.اگه اونم شروع کنه ب آهنگ دادن اونم خراب میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm27)
حسین تو الان بیدار شدی یا میخوای خواب بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم پسر خوبی شم زود بخوابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که نتونستم زود بخوابم
گفتم پسر خوبی شم زود بخوابمنقل قول:
که نتونستم زود بخوابم
چیشو قبول نداری مهندسنقل قول:
تنهاییات روی دوشم تنهاییام غمت نیست
بهترین تو بمونم امیدی به بودنت نیست
موزیک ویدیوی: "خلیج فارس"
خواننده: شادمهر
اهنگساز: وحید پویان
تنظیم کننده: میلاد هاشمی، سعید زمانی
ترانه سرا: ارش محرابی
کارگردان: سینارت
بزودی....(sm118)(sm118)
لطفا عنوان عوض بشه موزیک ویدیوی خلیج فارس بزودی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ویولونی میزنه شادمهر واسه ورژن بی کلام سرنوشت (sm74)
افتضاحی دیگر از وحید کچل با گیتار مسخرش
به زودی...(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
از همه نظر بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر اشعار که همه میگم بهترین اشعار رو چاوشی میخونه ! ملودی و تنظیم ها هم که همه درجه یک ! البته غیر از شهرزاد من منظورم آلبوم هاشه
نمونه دیگرش آهنگ "عمو زنجیرباف"
مطمئن باش داریوش لااقل از نظر انتخاب ترانه هیچوقت سقوط نخواهد کرد حتی اگه هفته ای یه کار بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو زنجیر باف فوقالعاده اس!(sm19)نقل قول:
چ خبر از کارای جدید؟؟ خلیج فارس زودتر پخش میشه یا نقطه ضعف؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کو اون شادمهرررررررررررررررررررر ررررررررررررر(sm81)
اون روزُ می بینم بگردی دنبالم
بپرسی از همه هنوز دوسِت دارم
(sm10)
شادمهر کلا خودشو فراموش کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شده یه تبلیغ کننده برای این گروه مزخرف
تمام کارش شده نوشتن دو بیت از این اشعار مسخره این دو البوم و تگ کردن این گروه
انگار هیچ البومی غیر این دو البوم نداره انگار همه کارنامه ش شده کارای همین گروه
(sm25) باز منو انداختن بیرون از اینستا
دوباره میخوام اکانت درست کنم کد رو قبول نمیکنه این چه وضعیه اخه
اینستارو هم ***** کردن لعنتیا
مرگ بر باعث و بانیش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام که باز هست (sm98)
دوستان ی ***** شکن خوب واسه تلگرام دسکتاپ معرفی کنید
ممنون(sm127)(sm127)(sm127)
هم شما هم بقیه دوستان اگه از گوشی به تلگرام دسترسی دارین یه سر به این کانال بزنید خیلی مفیده: (sm183)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از Express *** یا Sstp(ساکس) استفاده کنید برای دسکتاپ. فایل و آموزشش توی اون کانال هست
بهترین راه اینه که یه وی پی اس یکساله از جای معتبر بگیری بعد یه سرور درست کنی روش خودتو از دردسر ***** و این مسخره بازیایی که سر ملت در میارن راحت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا یه تاپیک برای مصاحبه های شاد مهر درست نمیکنید واقعا جاش خالیه
چند سال پیش ی فروم به اسم شادمهر ویس بود بچه ها میذاشتن
دمت گرم داش به داد رسیدی(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm176)(sm127)نقل قول:
واسه تبلیغ کنسرت ابی و شادمهر هم عوامل تجربه گرانو تگ میکنن!(sm70)
(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر با ابی همخوانی نداره دیگه؟