هر چی خدا بده ما شکر میکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چی خدا بده ما شکر میکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه شدم الان میرم یه لیگ جدید کشف میکنم(sm2)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین رو باختی پای قمار ؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین فکر کنم نیم میلیونی برده یه ضریب 19 یه ضریب 5 (sm111)
امشب من شرکت نکردم بچه ها ترکوندن (sm120)فردا هم احمد میبره (sm120)
ضریب کل این فرم : 84.53 مبلغ سرمایه گذاری : 50000 ریال مبلغ جایزه : 4226500 ریال
(sm81)(sm81)
حسن خدا لعنتت کنه ، تو منو اغفال کردی (sm81)
حسین مگه فاحشه بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خدا بود آرسنال دو مین آخر 2 تا زد (sm120)نقل قول:
فردا شب پسش میگیرم (sm50)نقل قول: