(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
کامل این کنسرت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شادمهر پیداش کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تو رویاهام همرنگ چشماته چشم های دخترم....
این کنسرت مالزی 2010 ی شماره تلگرام بده برات بفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
امیدوارم آلبوم دکتر اصفهانی با این تیم قوی چیز خوبی از آب در بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کسی میتونه بگه شادمهر چند تا ویدیوی با کیفیت 4K داره
اینایی که با قرمز مشخص شده رو مطمعنم
بقیش هم هست
تصویر
سرنوشت
رابطه
گمت کردم
روز سرد
وارث
تو بی من
تجربه کن
معروف
همیشگی
اینده
انتخاب
ادامه میدمت
فقط باتو عشقم
قلب من
حس خوبیه
همشون دارن اما فقط خودشون دارن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تاش تو سایتا هستش
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از موزیک ویدئوهاش، دوست داشتم "انتخاب" و "حس خوبیه" رو 4k داشتم (sm178)
من دوست داشتم انتخاب با تقدیر رو 4K داشتم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm220)(sm81)نقل قول:
(sm127)
تقدیر بهترین موزیک ویدیوی شادمهر تا الان مثلش هم نمیاد (sm178)نقل قول:
(sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خلیج فارس کی پخش میشه؟؟
(sm19)
تیزر موزیک ویدیوی بی تو
پخش بزودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
شادمهر هیچ وقت اجازه پخش اینکارا رو نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راوی کارگردان چند تا از کارهای شادمهر بوده این ویدیو ها رو گرفته هر چند وقت یکبار تو صفحه اینستاگرامش میذاره!
اون زمان شادمهر خوشش نیومده اجازه پخش نداده، الا که دیگه هیچی!
کسی با اجازه شادمهر کاری نداره راوی خودش پخش میکنه ورژن دوم ویدیوی پاپ کرن رو هم پخش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تو تاپیک البومای اورجینال میگه یکی از بچه های اینجا کیفیت البوم تصویر رو دستی بالا برده به اسم فلک گذاشته و یوزرش بسته شده .. کی هست حالا؟ . من یه مدت نبودم چه اتفاقایی تو سایت افتاده
من که چشمم اب نمیخوره البوم کیفیت فلک بیاد .. انتظار بیخودیه .. فقط تنها راهش اینه هممون از سعید زمانی که فکر کنم البوم و میکس و مستر کرده بخوایم کیفیت خوبشو منتشر کنه وگرنه از این فرشباف و کاموری همچین انتظاری نمیره .. شادمهرم کلا بیخیال همه چی شده .. خدا کنه حداقل تک اهنگای ایندش کیفیت بالا مثل فلک داشته باشن
(sm10)
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوابايي برات ديدم
چه فكرايي برات داشتم(sm50)
اره به نظر من هم باید یه چند نفر بریم اینستا سعید زمانی ازش درخواست کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته ... چون دودلم که میکس و مستر از سعید زمانیه یا محمد فلاحی تا الان چیزی نگفتم .. حالا میریم میگیم نهایتش اینه که میگه کار من نیست و ما هم میریم سراغ فلاحی ...نقل قول:
جز اعتراف به عشقت، هرچی بگم دروغه
این لحظه که غرورم تصویر یه غروبه
پس همینجا هماهنگ شیم بریم درخواست بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفیه بچه ها که کیفیت براشون مهمه هم لطفا بیان
من هستم .. اونایی که میگن البومش ضعیف بوده هم مشارکت کنن چون لیاقت شادمهر همچین کیفیت صدایی نیست .. هر چی که باشه صدای شادمهر وسط این اهنگ و تنظیمای ضعیف هستش و نمیشه راحت از این صدا عبور کرد .. مثل یک گل وسط کلی خار میمونه .. بی تفاوت نباشیم .. داره سه ماه میگذره اما خبری از کیفیت اصلی نیستنقل قول:
منم هستمنقل قول:
شاید البوم در استودیویی تولید نشده که خروجی با کیفیت flac داشته باشه. البوم های تولید شده در داخل که هیچ کدوم کیفیت بالا ندارن اینم داخل تولید شده دیگه
زد تو کارِ بیزینس!!(sm70) خداحافظ موسیقی!
(sm98)
ویلون 240 میلیون تومانی از جنس فیبر کربن با برند شادمهر ویلون
(sm132)
خدا نکنه (sm178)نقل قول:
فقط در یک کلام، بمیرن بهتره.
این همه مدت داره میگذره بعد آلبوم هنوز با کیفیت بالا منتشر نشده!
جای کلی افسوس داره!
دیگه ساده ترین نرم افزارهای میکس و مستر که روی کامپیوترهای خونگی هم نصب میشن خروجی wav دارننقل قول: