داداش خوبی خبرات ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش خوبی خبرات ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش میگذره؟نقل قول:
داره مختو میزنه آلبوم بزنی براش (sm2)نقل قول:
خخخخ من فقط دو البوم رو ندارم اونم خودش میدونه البته کاستشون رو دارم ولی دنبال سی دی شون هستم کتابخانه ملی هم موجود نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت میثم جان آقایینقل قول:
سنتی هیچی ندارم پاپ رو اغلبا دارمنقل قول:
شوخی کردم (sm2) پس لطفا مد و نای دنگ شو را هم بزار (sm19)نقل قول:
همه میدونن باور کن اونارو خود خواننده شم نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم عادی هست البوم گروه تلنگر باتلاقساز خونی رو گوش بده ببین البوم معرکه ای هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هست من بعضی البوم ها رو پیدا کردم که حتی فکرشم نمیکردم مثل جزیره من مازیار عطاریان و رقص مهتاب گروه پارت و بچه تهرون گروه ایست و....نقل قول:
پسر ایرونی فرهاد جواهر کلام شهراد غلامی نوار خالی اینو ایران گام گفت خود خوانندش هم نداره گفتم خوانندش نمونده ولی آوای نکیسا امیجش رو داشتنقل قول:
من غلط کردم ولش کن (sm2)نقل قول:
من ازون دوران عهد عتیق فقط آلبوم خداکنه بارون بیاد نیما نکیسا رو دارم (sm2)
اونم بیپ تونز هست ولی البوم های سال 1383 به قبلش عالی هستننقل قول:
(sm120)
لینک دانلود بدهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
حق این کار رو ندارم ولی خودت میتونی بخری
غلط می کنی پس معرفی می کنی (sm70)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
این البوم هنوز بصورت رایگان پخش نشده نسخه اینترنتی
از بعضی البوم ها نمیشه گذشت مثل باغ افسانه شروین سهرابیان
فرزاد فرزین
گروه کروز را با دوستانم تشکیل داده بودم. یکی از بچهها همسایه قدیمیمان در ستارخان بود که هم کیبورد میزد و هم با کارهای کامپیوتری آشنا بود و یکی هم دوست ایشان بود. لابد هسته مرکزی این گروه هم "فرزاد فرزین" بود که وقتی او را برداشتند، این گروه هم از بین رفت. سازنده من بودم و اپراتوری و نوازندگی را بچهها انجام میدادند، اما در ایران همانطور که میدانید وقتی افراد در یک کار گروهی قرار میگیرند، نه براساس داشتهها که بر اساس توهماتشان، مدعی میشوند. من جدا شدم؛ آنها آلبومشان را دادند و هیچ اتفاقی نیافتاد و من ادامه دادم و سه سال بعد آلبومم بیرون آمد
سروش عازمیخواه که به همراه برادرش سوشیانت در ارکستر ملی فاخته کرج بود، علي ثابت را به من معرفی کرد. دکتر سروش که البته دکترای پزشکی داشت، پسر بااستعدادی بود و هم سن سال ما. چون کار موزیک انجام میدادند، اکثر افراد را میشناختند. به من گفتند بهتر است این تنظیمها که با کیبورد انجام میدهی را حرفهای کنی و از این طریق با علی ثابت آشنا شدم و قرار شد آلبومم را روتوش کند و خوب هم این کار را انجام داد. شد آلبوم "شراره" و این اولین کار علی ثابت هم بود
(sm50)
(sm50)
(sm9)
چون سایه های بی امان
بازیچه ی دست زمان
در این دنیا ماندم چنان
افسرده و حیران
سر گشته و نالان (sm50)
سلام مجدد
آقا چرا این مازیار احمدی از گروه اخراج میشه همش؟
آلبوم مازیار فلاحی رو که گذاشته بود توی مدیافایر دانلود کردم ولی دو تا فایل داره اصلا نمیدونم چین
یکیش پسوند bin و یکیش هم پسوند cue که اون bin حجمش بالاست خیییلی
(sm50)
فردا تیم شهر ما با استقلال توی جام حذفی مسابقه داره
آخ حال میده استقلال حذف بشه شیشعلی رو بندازن بیرون
گل گهر سیرجان - استقلال تهران 17:45
ميثم جان km player هم همينطوره و هيچ وقت نفهميدم چرا(sm172)
واسه همینه که میگم از پات پلیر استفاده کنید.
شک نکن تیم شهرتون شگفتی رقم میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث با کی ام پلیر آهنگ گوش میدی !؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره جم و جور و راحته..با جت هیچ وقت نتونستم کنار بیامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی تویِ قلبم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یعنی برایِ گوش دادنِ آهنگ مشکلِ گرافیکی داری !؟ (sm2)
نقل قول:
صوتِ بیش تر دیگه چیه !؟ (sm77)
اره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون موقع که طفلی بیش نبودم ظاهر و شکلش چغر و بدبدن بوده تا حال