خیلی خوب و قوی صحبت میکنه ، اصلا یه کلاس درسه واسه من گوش دادن حرفاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب و قوی صحبت میکنه ، اصلا یه کلاس درسه واسه من گوش دادن حرفاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخراجی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همه مون تو بچگی هامون با زدبازی حال میکردیمنقل قول:
(sm2)ای کاش 10 دقیقه یوزر امیرو میگرفتم دست 4 نفرو بن میکردم وای چه حالی میداد (sm3)
مگه نه سهند ؟ (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فایده ای نداره دوباره یوزر میزنن این لاشخورا (sm3)
روزی بیاد انجمن پاک بشه ازین آدما نمیشه . (sm102)
ولی باز خوبه ها از فشار عصبی ت کم میکنه .. یوزراشو می بینم حالم بد میشه (sm35)
سهند مردونه بگو نه این هادی ضایع بشه یه خورده بخندیم (sm120)
حرص نخور هادی(sm111)
حرص نخور هادی پسته بخور
تو خودتو قاطی نکن من به تو کاری ندارم که .. اون 4 نفر منظورم تو نیستی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]