لاشخور چیه بابا من بن شدم نزدیک 3 تا یوزر ساختم (sm2)
همه هم بن شدن به لطف بحثی که با تو کردم (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشخور چیه بابا من بن شدم نزدیک 3 تا یوزر ساختم (sm2)
همه هم بن شدن به لطف بحثی که با تو کردم (sm70)
یه اهنگی بود اسمشو نمیدونم ولی ترجیح بندش این بود:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اهنگ خونده اجیلی برا کی خونده سامان ویلی اهنگ ساختن یه مشت ایکپیری ولی اهنگش بود چه کـــیری.رو بیت امینم
اینقدر من اینو دوست داشتم حد نداشت(sm2)(sm2) یادش بخیر تو کامپیوترم اهنگای اینارو هیدن میکردم(sm2).
2 تا تیکه باحال دیگه هم تو این اهنگ داشت یکی این جمله زیبا: کس کش سیگار نکش
و: مهدی جون
بخور پستون
زود باش بکن تو کــون و بکش بیرون
ازش نپرس اینارو از کجا بلدی بگو دخترا خوشگلن چرا ساک نزدی(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
من خودم تعجب میکنم چطوری اینارو اینقدر قشنگ حفظم.این مهدی که میگفت من مو به تنم سیخ میشد(sm2)
تو که فعلا یوزرت به تار مو بنده پس خواهشا بپا مث اون سری نشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لاشخورا که میگم منظورم کاربر جدید نیست منظورمو سهند میدونه با امیر
دیدی گفتم ، صدای بچگی های خودت هم بود ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگر من حق داشتم چهار نفر را اخراج کنم تو علیرضا و خطر تو اولویت بودید و اون یکی را هنوز فکر نکردم، اخراج یک ماه میزدم بهتون.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا من با تو حرف نزنم هیچ خطری منو تهدید نمیکنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونموقع ادعایی نداشتن فقط میخوندن ولی این فازای تخمی تخیلی که برای خودشون برداشتن رو نپسندیدم و دیگه گوش نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه دیگه الان آلبومش رو یه بار گوش دادم و دیگه هم گوش نخواهم داد ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین یه بارشم گوش نمیدم مثله اون البوم قبلی کونده شدیم ولی جـــنده نه 2(sm2)نقل قول:
الان تا تراک 7 گوش دادم دیگه نمیتونم ادامه بدم (sm2)نقل قول: