سالهاست که در خوابیم و خبر نداریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سالهاست که در خوابیم و خبر نداریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)نقل قول:
چه خبر؟
اگه كه اين حال منه(sm118)
خوب و بدش كار تو إ
روزهاي خوب زندگيم
هر چي كه هست كار تو إ
محال نگاهي بجز تو عزيز دلم بشه
روز هاي خوب زندگيم هر چي كه هست كار تو إ
من بیدار بودم همیشه(sm24)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیییییییییییییییییییییییی چ و هیچ و هیچ
تو چی
برای من که عکسمو مدتیه ... (sm25)
تا اونجایی که من یادم میاد نه(sm120)نقل قول:
خوب یادت نمیاد خب(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پرندس که از پرواز خود خستس(sm111)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]