خفه شو
نمایش نسخه قابل چاپ
خفه شو
سرشو بگیر چپه شو (sm120)
(sm2)
ممد امار بده
ممد کیلم دهنت چه گوهی میخوری په ؟(sm120)
90 درجه(sm30)
شیر
خاک بر سرت نشستی داری 90 میبینی ؟
گل رو کرنر زده شد پاس کروس(sm120)
میگن رونالدو افتضاح بوده(sm120)
ممد دستت تمیزه یه بازیکن بالا 300 بهم میدی ؟(sm120)
گو بخور
مگه نمی بینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی سرشو بخور چقدر گدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمم تو بحرانه میفهمی بحران (sm120)
نه باو گشاد تر از این حرفاست (sm120)گداتر از این حرفا هم شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ بزنید حسین هم بیاد (sm120)
این بارسایی ها چه از رومااسکی رفتن هی مثلث ام اس انی میکنن (sm120)
دوروز دیگه مثلث منو وحید و ممد هم میاد بیرون میگیم ام وی ام (sm120)
بنزما(sm51)
اینم گل دوم (sm120)
زننده گل خامس
دروغ نگو دیوث
چرا زر بی خود میزنی... همه جا که 1-0 زده هنو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیده ها حاکی از این است بازی شدیدا تخمیه طوری که همه بازیو ول کردن(sm3)
باید مقابل یه تیم دسته دومی هم استرس بگیریم(sm3)
ایسکو رو باید بیاره داخل
آنجلوتی (sm3)
سایت واسه شما هم ریده (sm120)
تیم هماهنگ نیست گویا (sm120)
سیتی گل زد (sm120)
گل دوم (sm137)
گل دوم رونالدو(sm3)
گل دوم (sm120)
خدیرا جای بنزما(sm21)
تیم یه مهاجم ذخیره نداره ریدم تو دهن انچلوتی بعد عمشو بزاره مهاجم هی میگه مهاجم نمیخوایم این فالکائو دیوث رو بخرین دیگه ریدین با این سیستم بازیتون(sm3)
نمیدونی چه جور زد ؟(sm120)نقل قول:
تو مو میبینی من پیچش مو (sm120)همه جا گوه خوردن بازی 2-0 شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نگردو (sm118)نقل قول:
Goal! Real Madrid 2, Córdoba 0. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) right footed shot from outside the box to the bottom left corner. Assisted by Isco.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله تا اخر فصل این جمله رو حداقل 30 بار بشنویم (sm120)نقل قول:
ایشالا 40 بار بشنویم (sm120)نقل قول:
من بیشتر نگران این دفاع تخمی ام (sm25)خدا کنه دفاعمون همه بازی ها مثل بازی جلو بایرن مونیخ بی اشتباه باشه
اوزیل به اون اوزیلیش نمیتونست 40 تا بندازه (sm120)نقل قول:
من به 30 هم راضیم (sm120)
تو اون بازی خط هافبکمون هم خیلی تاثیر داشتنقل قول:
من پشیمون شدم 20 - 25 تا کافیه... وگرنه سال آینده ایسکو رو 80 تا میفروشه (sm120)نقل قول: