یه اسکرین شات از این انکورد بم ده در ضمن چرا این فقط 720 میده بیرون
نمایش نسخه قابل چاپ
یه اسکرین شات از این انکورد بم ده در ضمن چرا این فقط 720 میده بیرون
دان نکردم ..
برو اینجا تیک دومی بزن ریست کن ..
الی آدمو دیوونه میکنه ..
خو مگه مرض دارن 265 رو 480 بدن وقتی اینقد حجمو کم میکنه ..
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی اتوبان هم بن بست است
من رودخانه ای را می شناسم
که با دریا قهر کرد
و عاشقانه
به فاضلاب ریخت...سید مهدی موسوی(sm50)
(sm30)یه لحظه فکر کردم داریوش گفت نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره
XML Parsing Error: unexpected parser state Location: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml Line Number 311, Column 58: <div id="ed_netInterrupt">&netInterrupt.longDesc;</div> ---------------------------------------------------------^نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با وین جدید در خدمتیم (sm120)
مثل یه زن تو تجاوزی جنسی ، شل گرفتم که درد کمتر شه
(sm50)
اولین نفر من گفتم ویندوز عوض کن ! 10 هزار مارو بسلف بینیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یکاری نکن تعداد ارسالات منفی بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) بیشین بینیم باونقل قول:
(sm70)
ویندوز کامپیوتر مثل اعصاب آدم میمونه ! دیدین حتی اگه کیونتم درد کنه بری دکتر وقتی نتونه خوبت کنه میگه از اعصابته (sm120)
(sm168)
ویندوزت 8.1 بود ؟(sm120)اسکول شدی ویندوز عوض کردینقل قول:
یه هارد ریست و سافت ریست داشت میتونستی ریست کنی عین روز اول شه (sm120)
تلخی این شکست وقتی بیشتر شد که مشخص شد دو بازیکن موثر این تیم، به دلیل مصدومیت باید مدتی به دور از میادین باشند. ابتدا سیکوئرا بود که در دقیقه 38، به دلیل مصدومیت همسترینگ مجبور شد زمین بازی را ترک کند. بررسی های پزشکی نشان می دهد که او چندین هفته نمی تواند برای اتلتیکو بازی کند.
در نیمه دوم، "سائول"، بازیکن جوان این تیم که پس از مصدومیت کوکه، توانسته بود جای خالی این بازیکن را به خوبی پر کند، به دلیل مصدومیت شدید از ناحیه قفسه سینه زمین بازی را ترک کرد. شدت مصدومیت او به قدری بود که به بیمارستان منتقل شد و هنوز هم در آلمان به سر می برد. سیمئونه علاوه بر این دو بازیکن، تیاگو و گودین را نیز برای بازی برگشت در اختیار نخواهد داشت.(sm118)
(sm50)
فیلم ترنر اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
(sm132)
بگن این دیوونه رو (sm118)
(sm27)
(sm98)
(sm25)(sm50)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بنیان گذار ووشو رو کجای دلم بذارم آخه (sm50)
(sm2)
After a hurricane comes a rainbow
همیشه بعد از طوفان یه رنگین کمان هست
(sm50)
طرفو شبیه بروسلی گریم زدن(sm2)
عالیوود (sm2)
دزدان صحرایی (sm2)
اون زنه پایین (sm2)
اندیشه و ذهنت را با مذهب، سكس و تلویزیون مشغول میکنندو تو در تصورت خود را رها، نابغه، آزاداندیش و بااستعداد میبینیاما تا آنجا كه من میبینم، تو همچنان همان رعیت لعنتی حقیر هستیآنان همچنان به تو میگویند یك جای خالی آن بالا برایت هستاما در ابتدا لازم است یاد بگیری هنگامی كه میكشی،لبخند بزنی"جان لنون"
کشیدم توو هر کوچه عکس تو رو
که این شهر غمگینو عاشق کنم
(sm50)
پسران من(sm132)
چرا این پایین برچسب شورت صورتی نداره؟
امیر چرا رسیدگی نمیکنی ها؟(sm51)
با حضور استاد سهراب زاده ، بنیان گذار ووشو
کارگردان : استاد سهراب زاده
حال و روز بنیانگذاران ما رو باش .... (sm120)
اوووف الی بلاخره مدیر شد (sm2)
پیمان شات شو دلبندم (sm59)
اقای مودیر افتخار مییدی بریم استخر؟(sm132)
(sm54)