حسین فعلا 2 تا فرمش برده شای فرم سومش هم درست از اب در بیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین فعلا 2 تا فرمش برده شای فرم سومش هم درست از اب در بیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز بعیده از اول بازی کنه (sm50)
خدا کنه مثل حرف امشبت در مورد بالوتلی بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاسیاس در مورد گل نخوردن خود در این ازی و رسیدن به رکورد ژآوی در لیگ قهرمانان از نظر تعداد بازی اظهار داشت:” رسیدن به صد و چهل و خورده ای بازی در لیگ قهرمانان عالی است. عدد دقیق را نمی دانم. اولین بازیم در سال 99 مقابل المپیاکوس بود، هرگز فکر نمی کردم که بازی دوم یا سوم خودم را داشته باشم اما حالا … از باشگاه به خاطر این که به من فرصت داد این همه سال در این جا بام سپاسگزارم.”(sm50)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بند4.هر شبی که دوستان فمار باز باختن در این محمع باز و میتوانند تا صبحالفاظ رکیک به کار ببرن.
{این بنداز امشب عملی میشود}
نافم به پشتت آلگری(sm70)
نترس وبگو (sm50)
(sm27)
(sm120)
آقا تبریک میگم ! (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک اسطوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]