آخی گناه دارین که (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخی گناه دارین که (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث گناه داشتن نیست صحبت بی عدالتیه همه امکانات برا تهرانیاس ولی وقت این جور چیزا میشه همه یاد شیرمردان کرد میفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا میدونه چند نفر از روستاها برای نان شبشون رفتن جنگ داعش تو عراق و سوریه هفته بعد جنازشون و تحویل دادن (sm25)
میدونم من اینارو... من فقط احساس همدردی کردم (sm25)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm120)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما نوشابه ها یواشکی نبود
کیست که مرا یاری کند ؟(sm50)
اگه خا.. دارن بیان تبریز(sm2)