خب تو که بلدی نشونم بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب تو که بلدی نشونم بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف الان دیسیبل کردم یادم نمیاد یا روی ایکون پایین کلیک راست کن یا همی که میاد بالا دنبال ستینگ متینگ باشی راحت برداشته میشه من هر وخ وین عوض میکنم اولین کارایی که میکنم اینو غیر فعال میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش کلیک راس کن اون پایین عکس بده
ریدم تو طراحیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوری یه چیزی داد زدم کلا حذفش کردم فعلا که نیامده هر وقت اومد عکس میدم (sm2)نقل قول:
من متعلق به همه هستم دوست دارم همه را در آغوش بگیرم (sm2) همه ی تاپیک ها باید از نصایح و رهنمودهای بابا اسی ( حفظه الله ) بهرمند شوند (sm2)نقل قول:
(sm2)امروز یه ساعت تاخیر داشتی اسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارتشبد جرِمی جزء دستگیرشدگان
یادداشت :
سینجول پیده ی قرن
وي اگر در قرون گذشته و در زمان گاليله مي زيست ، ثابت ميکرد کره زمين تنها به دور او مي چرخد و باگ دارد . بدين سان ، هيات منصفه راي به اعدام وي صادر ميکرد و داروغه با گيوتين سر از بدنش جدا ميکرد و ما اکنون مي توانستيم به وي لقب : " سينجول ، سر دار ملي " را اعطا نُماييم .
البته اکنون هم حضور او در جمع ما ميمون و مبارک است و فرماندهي گارد شاهنشاها موزن را عهده دار است
(sm124)چقدر میچسبه اول صبح چای بخوری (sm115)