نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm74) توصیه من به شما جوانان :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دختر از پرورشگاه گیر بیارین نه پدر داشته باشه نه برادر (sm2)
اشتباه منو تکرار نکنین (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
ویدا (sm81)
کلا برادر نداشته باشه خیلی بهتره منم بدم میاد برادر داشته باشه (sm2)
ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
(sm2)وای داداشم حالش خوب نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای داداشم طفلک
واس داداشم بیچاره(sm2)
ولی خدایی سر عقد داداشش گریه میکرد من خیلی حال کردم احساس فتح کشور همسایه رو داشتم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm30)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
ویدا رو می خوام ولی مرا داخل آدم حساب نمی کند (sm172)