به چطوری ؟ (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به چطوری ؟ (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستن فیلم ترسناک بسازن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجیییییییییینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نیومدی مدیر گروهت کنیم (sm2)
اقا به یاد قدیما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
حاجی ما داستان پیش اومد دور شدیم رفتیم توابع سردسیری (sm2)
چی کارا میکنی ؟ کجایی نیستی اصن (sm120)
تو دل داشتی از پای لاین و وایبرت بلند شی ؟؟؟نقل قول:
چه عجب ازین طرفا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی حوصلش نبود دیگه کلن همشو ترکونیدم باز گشتیم به اغوش موزیک باران :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرچه درس مشخ نمیذاره ولی سعی میکنیم یه انگولکم بکنیم اینجا رو دولم برا الی جون تنگ شده اومدم ببرمش استخر(sm2)
هنوز حاجی صدر جدوله ها دمش گرم (sm2)
خوش بگذره (sm2)نقل قول:
زر نزن انتر یه گروهو برات پاک سازی کردم ول کردی به امون خدانقل قول:
کی میخواد اون بنده خداهارو ببره قزوین و بیاره ها؟(sm2)
ولمون کن یه دختره بود نزدیک بود از همون فضای مجازی منو بخوره (sm2)نقل قول:
کی بود اون ؟ الان گروه داری ؟ (sm120)
همون بانک قبلی رو اتچ کن(sm98)
طناز میگی؟(sm2) یا عشل هشتم ؟(sm2)نقل قول:
گروه موزیک باران هنوز سر جاشه ولی خوب تک توکی از بچه ها هستن همه گرخیدن یا حس چت ندارن
یه گروهم داریم کمال و رزا ارتیست یه چند نفر دیگه و غریبه مریبه توش بودن
من کلا ترکوندم اومدم بیرون :دی
شیطونه میگه دوباره مثل ویچت تاپیک کنم بچه ها بیان(sm51)
امیرو تشکر هام کو که؟
چقد سر تشکرا با هادی لاولی کل کل میکردیم اخرش همه پروندن که
تاپیک هام(sm2)
یادم نی باو مال خیلی وخ پیش بود اصن سر اون من در رفتم (sm2)نقل قول:
اره باو حسش نیس اصن بیخیال (sm120)
ها وامونده از کار و زندگی میندازهنقل قول:
نه که الانم خیلی کار وزندگی دارم :دی(sm51)
موردین چرا رفرش اتومات نمیگیره(sm132)
الی(sm74)شورت صورتی من(sm74)
22 مهمان
مهمان های عزیز بیان تو میخوایم سفره بندازیم
الی چرا مهمونا رو پشت در گذاشتی ها؟(sm25)
اقای مازیار دیگه نمیاد سایت؟(sm2)
(sm120)اینم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا پسریم وقتی دامنه ای ار بند کردی بهش ارشیو وبلاگ چیه دیگه :|
به وبلاگ دامنه وصل کردی؟
خو یه هاست بگیر از همین رامین خودمون سایتتم ساپورت میکنه فول(sm132)
(sm14)همینجوری بهتره . دس بزنم هزینه بر میدارهنقل قول:
میزبانی باید بتونه 400 500 نفر آنلاین همزمان رو ساپورت کنه (sm14)
میتونه :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوب تو سایت دستت برا ادیت قالب ازاد تره ها
ولی خوب وبلاگم خوبه هزینه نمیدی در عوض(sm2)
فکر در امد بودی یه ندا بده بهت راهکار ها رو بگم (sm2)
(sm50)
یره سیگار نکش موتاد(sm51)
(sm14)میدونم میتونه .. ولی تونستن در این حد هزینشم بالاسنقل قول:
من قالب بزنم کمتر از یه تومن اینا نمیشه ، بخوام سایتش کنم خیلی چیزارو عوض می کنم وگرنه همین قالب رو هم میتونم تبدیل به وردپرس کنم
افتخوار ما این است که هیچ بنری تا به حال نزدیم و پاپ آپو از این چیزا نداشتیم (sm59)درآمد بخوره تو سرت
(sm27)
تو دیگه از کجا پیدات شد(sm59)نقل قول:
اینجا مجمع چاوشیون اینجا دود و دم ازاده(sm2)
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
بچه های مجمع
90 درصد هم کنت آبی میکشن (sm2)
تعاونی حساب میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله منم وبلاگ باشه هزینه هاست سرور ندم تبلیغات نمیزنم عجیجم :دی(sm51)
بیا برو یره بهتون افتخار دادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنت ابی شد سیگار؟
سناتور بکشید فاز بگیرید(sm2)
لاشیا به من میاد کنت بلو مصرف کنم؟ (sm2)
حیف اینجا بهمن دودی گیرم نمیاد (sm2)
(sm50)سرور دانلود داریم عزیزم. با پهنای باند نامحدود که ماهی شاید 2 ترابایت دانلود داشته باشهنقل قول:
سناتور گران است (sm59)نقل قول:
آقا محسن کنت آبی میکشه برو بچ هم لبیک گفتن (sm2)
دیوث اعظم(sm2)نقل قول:
توو فنلاند هم کنت آبی هست ؟؟ (sm2)نقل قول:
من که رامین هس پهنا کم میاد اضاف میکنه برام(sm2)نقل قول:
نیگا به این چهره معصوم و مثبت بندا خوب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چس دودم بلد نیستیم (sm59)
اورجینالش خیلی فرق داره (sm50)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]