خوب برو دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کم کم اماده میشم(sm120)
فعلا(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب برو دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کم کم اماده میشم(sm120)
فعلا(sm127)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
حالا زیر کولر یا کولر زیر ما... تعریف کردم که با چه شرایطی میریم دست به آب... اگه راست میگی فقط تصورش کن!!! رسما به این چالش دعوتت میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام شرجی میشه... ولی نه همیشه... اگرم بشه صبح تا 11 اینا... بعدش انقدر گرم میشه که رطوبتی توی هوا باقی نمیمونه (sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باش رفتم (sm19) (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
یه رنگی سفیدی نشسته رو موهام (sm81)
نقل قول:
رفیق (sm127)
نقل قول:
منم خوبم ممنون (sm127)
اذان كِيه؟ (sm192) ني دونم (sm169)چه سوالايي ميپرسي (sm205)چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدين آخه (sm67)
آقا ميگن تبريز شلوغ شده
اونجا گفتن ايران آمريكا مساوي شدن ، تراكتور قهرمان شده (sm2)
ديروز احسان عليخاني اددم كرد
ازم پرسيد: دور و اطرافت كر و كور و شَل و خُل و چل سراغ نداري؟ واسه برنامه ي ماه عسل ميخوام !!
منم شماره ي همه تونو دادم.
فقط نامردين اگه رفتين ؛ واسم دست تكون ندين!!!