(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کوچه پس کوچه های پایین شهر مغزم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ اِ اِ شوخی بوووود؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باش(sm59)
اینجور که دوستان میگن شوخه بوده(sm2)
بازم خوبه از مغزت در میارینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا(sm2)
داش عربا همینجوریشم دارن میزارنمون فقط ایندفعه عملی گذاشتن وگرنه تو هر حالتی دارن میزارنمون ، شما شل گرفتین حالیتون نیست ، من سفت که میکنم حسش میکنم (sm50)نقل قول:
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دماغت(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شل بگیر وگرنه درد داره ها (sm50)نقل قول:
شوق مرگ با صدای آهنگران
بغض با این جماعت فکاهی (sm172)
نقل قول:
فدات من جنبه شوخيم بالاست ولي بدبختانه خودم ميدونم چه سوتي دادم (sm30)حالا اصلا گوش دادين شهاب مظفري رو (sm2)(sm2)
نقل قول:
تو كه انقدر جدي گرفتي عكستو بفرست ببينم چه شكلي هستي (sm2)(sm2)
يا خدا آخه اون چه جمله اي بود كه نوشتم (sm30)
من؟؟؟؟(sm77)
من که افغانیم....(sm30)
صابر شاهده چقدر زشتم(sm120)
نقل قول:
كوفت(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
چشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف مو و تن ِ زن ِ «تختی»،نقل قول:
کشف یک جور ِ راحت از سختی
بحث در معضلات خوشبختی،
سریال جدید تلویزیون
دیشب اینو مهدی موسوی پست گذاشت ، یکی پرسید حذف مو و تن زن تختی یعنی چی؟
مهدی گفت زمانی که تازه انقلاب شده بود زن تختی بی حجاب بود ولی تختی رو میاوردن تلویزیون به عنوان قهرمان مردمی که پیام بده به مردم ، که حجاب رو رعایت کنید بعد زن تختی رو بدلیل نداشتن حجاب از کنار تختی حذف میکردن ، جالبش اینجاست که تختی به زن خودش نمیتونست بگه حجابتو رعایت بکن ولی به مردم میگفته که حجاب رو رعایت بکنید...
منظور اینکه مهدی یه جمله گفت این همه حرف پشتش بود (sm127)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بعد از مدتها دانش کردم ، صداش خوبه ، خیلی ؛ اما خوانندگی فقط صدا نیست باس سبک و راهشو پیدا کنه که هنوز موفق نشده ...
شیخ شبیه مامورا میمونه (sm70)
اصن یعنی بهش میخوره جناب سروان باشه
فک کنم زیاد کلش بازی کرده ، نظامی شده (sm2)
چاکر جناب سرهنگ هم هستیم(sm59)نقل قول:
فقط امیدوارم از خدمتم کم کنن(sm30)
ﺷﻌﺎﺭ ﺧﻮﺍﻫﺮﺍﻥ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﺍﺯ ﺩﮐﺘﺮ ﻇﺮﯾﻒ ﺩﻻﻭﺭ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯾﯽﻣ.ﻤﻪ ﺑﺨﻮﺭ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﯾﯽ
به دوس دخترم گفتم: دیگه واست پاستیل نمیخرم..!!..
گفت: به کــیــ............ـرم..!!
خوب شد زود فهمیدم ک...یر داره وگرنه کو...نمو به باد میدادم :| :|
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺑﺎﺣﺎﻝ ﺗﺮﯾﻦ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺩﺧﺘﺮ ﭘﺴﺮﺍ ﭼﯿﻪ؟
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﭘﺴﺮﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﮐﻪ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ..
ﭘﺴﺮﺍ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﮐﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ...
یه صلوات ختم کنید
به نظره من اون مم.....ه هایی که لولو خورده بوود رو باید طبق توافق به ما بگردونن...
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون اون ممه ها وااااااسسسس مااااااسسس...
ینی کلا ماااس ماسسس
آخرین اخبار
طبق ﺗﻮﺍﻓﻘﻨﺎﻣﻪ ﻫﺴﺘﻪﺍﯼ ﺗﺎﺳﯿﺴﺎﺕ ﻓﺮﺩﻭ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻓﻼﻓﻠﯽ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ
بعد از توافق هسته ای ایران با 1+5
از فردا
ادامه ی سریال فاطما گل رو از شبکه ۳سیما ببینید
دیروز شبکه های ماهوارمون بهم ریخته بود برادرزاده ی 4سالم اومد سرچ کردو همرو مرتب کرد!!
اونوقت من 15سالم بود میرفتم رو پشت بوم دستمو میذاشتم رو آنتن تلویزیون فک میکردم الان تو تلویزیونمون نشونم میده بابام اینا منو میبینن
این خلاقیتی که ما ایرانیا تو جک ساختن و تیکه و متلک انداختن به کار می بریم، تو علم و صنعت به کار می بردیم، الان ما آمریکا و تحریم کرده بودیم...
رواﯾﺖ ﺍﺳﺖ ﺭﻭﺯﯼ ﺷﯿﺦ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﺷﺎﻡ ﺑﻪ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﮔﻔﺖ: ﺩﯾــﺲ ﮐــﻮ ؟
ﭘﺲ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﯾﮏ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻓﻨﺮ ﺍﺯ ﺟﺎ ﭘﺮﯾﺪﻩ ﻭ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﯾﺲ ﺭﻭﺍﻧﻪ ﮔﺸﺘﻨﺪ.
ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺗﺎ ﭘﺎﺳﯽ ﺍﺯ ﺷﺐ ﻧﺎﮐﺎﻡ ﺩﺭ ﯾﺎﻓﺘﻦ ﺩﯾﺲ ﮔﺸﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ٬ ﻧﻌﺮﻩ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺟﺎﻣﻪ ﺩﺭﺍﻥ ﺳﺮ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺧﺸﺘﮏ ﺧﻮﺩ ﻧﻬﺎﺩﯾﻨﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻧﺰﺩ ﺷﯿﺦ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺬﺭ ﺗﻘﺼﯿﺮ ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ.
ﺷﯿﺦ ﮔﻔﺖ: ﺁﺏ ﺷﻨﮕﻮﻟﯽ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﺪ ﮐﻪ ﺩﯾﺲ ﺭﺍ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺩﺭ ﺧﺸﺘﮏ ﺧﻮﯾﺶ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺗﺎ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﻭﺳﮕﻞ ﺑﻨﻤﺎﯾﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﺗﻔﺮﺡ ﺫﺍﺕ ﺑﺎﺷﺪ.
ﭘﺲ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﻮﺧﯽ ﻧﺎﻫﻨﺠﺎﺭ ﺷﯿﺦ ﺑﻪ ﺷﮕﻔﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪﯼ ﺁﺏ ﺷﻨﮕﻮﻟﯽ ﺭﺍ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺷﯿﺦ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﺑﺎﻻ ﻭ ﺧﺸﺘﮏ ﻫﺎ ﺍﺯ ﭘﺎﯼ ﺍﻓﮑﻨﺪﻩ ﻭ ﺣﺮﮐﺎﺕ ﻣﻮﺯﻭﻥ ﻭ ﻫﻠﯿﮑﻮﭘﺘﺮﯼ ﻫﺎ ﺑﺰﺩﻧﺪ٬ ﺷﯿﺦ ﻧﻌﺮﻩ ﻣﯿﺰﺩ ﻭ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯿﭙﺮﯾﺪﻧﺪ ﻭ ﺧﺸﺘﮏ ﻫﺎ ﻣﯿﺪﺭﯾﺪﻧﺪ.
ﻣﺮﯾﺪﯼ ﺑﺎ ﺷﻤﻊ ﻭ ﺁﯾﻨﻪ ﺁﻧﭽﻨﺎﻥ ﺍﻓﮑﺖ ﻫﺎﯼ ﻧﻮﺭﯼ ﻣﯿﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﺷﯿﺦ ﺗﮏ آروقی ﺭﺍ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺍﻭ ﮐﺮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺷﯿﺦ ﻣﯿﮑﺮﻭﻓﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﻫﯿﻮﻻﯾﯽ ﺑﮕﻔﺖ: " ﺩﯼ ﺟﯽ ﺷﯿﺦ " ﻭ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﯾﮑﺒﺎﺭﻩ ﺍﺯ ﺣﺎﻝ ﺭﻓﺘﻨﺪ.
ﻭ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺷﯿﺦ ﻣﺤﻔﻞ ﺁﻥ ﺷﺐ ﺭﺍ ﺩﯾﺱ ﮐﻮﻭ ﻧﺎﻣﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺩﯾﺴﮑﻮ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺷﺪ!
زود باشین عنان از کف بدین(sm142)
(sm50)نقل قول:
فک میکردم حذف زن تختی، منظور حذف کردنش از عکس هایی بوده که تختی توش بود ولی زنشو از کنارش حذف میکردن و بعد تو تی وی نشون میدادن ولی داستان اصلی رو نمیدونستم.
دمت گرم که گفتی.(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+
آدرس جدید سایت:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]www.4musicbaran.org
(sm10)(sm120)(sm10)
تازه مینا آدرس سایتو پیدا کرده بود، دوباره آدرس عوض شد. (sm120)
فدااا (sm127)نقل قول:
یه خبر خوب هم اینکه یکی هم پرسید با شاهین مشکلی پیش اومده؟
که گفت نه مشکلی نیست
این مشکل دادگاهیش حل بشه راحت بشیم ، دوباره شاهین کاراشو اجرا بکنه بسی فیض ببریم
نقل قول:
(sm128)عمرا آدرس سايتو گم كنم اين سايت واس ماس كلا همه چيش ماس ماس (sm120)
ولی یا یه شیلتر شکن خوب تهیه بکنین یا یاهویی، لاینی ،وایبری از کس دیگه ای داشته باشین ، اینجا آدرسا تکنیکی عوض میشه (sm172)نقل قول:
این نوید چرا کم پیدا شده ...
برادرم نبینم نبودتو (sm127)
نقل قول:
موافقم (sm54)
(sm127)(sm127)نقل قول:
(sm189)
(sm2)نقل قول:
نويد فقط اومد يه پست گذاشت (sm54)