اصلا مطمعن نباش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا مطمعن نباش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشستیم تو ماشین که بریم ته دره اینم با خودمون ببریم ثواب داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لین نمیذاره کار به اونجا برسه مغزمونو میخوره قبلش (sm120)نقل قول:
بتی،سپیده،امین(sm10)
ول کنین دیگه ادامه ندین اینجوری میگن خودتون کشش دادین(sm27)
میشینه تو ماشین هی حرف میزنه حرف میزنه قفل فرمونو میکنم تو حلقش قبل خودکشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ماشینت نیست سوارش کنی(sm120)نقل قول:
کاش منم معلم بودم صبح به صبح میرفتم بچه ها رو میزدم ظهر بشاش و پرانرژی برمیگشتم خونه(sm120) (نمیگم تو میزنیشونا میگم اگه خودم معلم بودم میزدم(sm120))نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشین من نیس ماشین امینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]