هادی میدونستی من از گوگوش بدم میاد ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی میدونستی من از گوگوش بدم میاد ؟ (sm2)
پیرزن جیغ جیغو ... (sm2)
حالا هر چی تو بدن کوفتی تو سیخ شد تو باید بیای بگی؟! (sm35) خوبه سیخ شد منم بیام بگم؟ (sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری به الانش ندارم خب هر کی پیر بشه دیگه همه چی تموم میشه ولی بازم آهنگی که داد من خوشم اومد هر چند دیگه اون صدا رو نداره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بی انصافیه آلبومای جوانی هاشو نادیده بگیری چون هنوزم که هنوزه بعد از این همه مدت احساسشو به مخاطب انتقال میده البته اگه تلقین نکنین ...
(sm81)
و ما همچنان
دوره می کنیم
شب را ...
و روز را ...
و هنوز را ... (sm50)
من کلا ترانه هایی که از شهیارِ جان خونده و آهنگایی که مهرداد آسمانی نازنین براش ساخته رو دوست دارم و گوش میدم و دیگر هیچ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)برو آلبوم پل گوگوش رو گوش بده الدنگ (sm2) اگرم نمیخوای امیر بی گزند منتظرته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادت میاد میلیک اول آواتار مهرداد آسمانی رو گذاشته بودی
یه حس تنفر عمیقی دارم نسبت بهش، همون امیر بهتره (sm2)نقل قول:
بلی ...نقل قول: