پوریا دوتا گروه مریض پیدا کردم یکی از یکی بهتر ...
A Place To Bury Strangers
Cigarettes After S...e...x
نمایش نسخه قابل چاپ
پوریا دوتا گروه مریض پیدا کردم یکی از یکی بهتر ...
A Place To Bury Strangers
Cigarettes After S...e...x
خوب است و عمری خوب می ماند مردی که روی از عشق می گیرد
دنیا اگر بد بود و بد تا کرد، یک مردِ عاشق، خوب میمیرد... (sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
شیر تو این زندگی، بعد مدت مدیدی که این دکلمه رو گوش نکرده بودم آهنگ Milad Babaei - Delam Aghaz Mikhahad رو پلی کردم یهو رسید به این بیت "آذر" دکلمه کرد یهو اشک تو چشم اومد (sm74)(sm74)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81) چقد خوب گفته این قسمتو (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
پوریا بیا برو لینکات برات گذاشتم ...
از اولی شنیدم آلبوم آخریو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی لامصب چه اسم مریضی داره (sm25)(sm50)
التاییدات ِ المُکرر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم مثه سیاوش زندگی خصوصیش ... (sm25) ولی اخلاق داره مثه سیاوش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا آلبومای چند سال اخیرش به نظرم مزخرف بود و هیچی به غیر از جیغ نداشت ( به غیر از آهنگ نگو بدرود که اونم اوجش جیغ بود )
اصلاً خوشم نمیاد ازش
نمیگم بی تاثیره ولی خب قبول دارم فضا مثه گذشته نیست و احترام ها از بین رفته متاسفانه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بگم که نمیشه از ظاهر افراد قضاوت کرد ...
دو هفته از چهلم مادرم میگذره ...وقتی مادرم فوت کرد تا یه هفته گیج بود داشتم دیوانه میشدم باورم نمیشد ولی بعد هفتم خودمو جمع و جور کردم چون زندگی جریان داره ولی بازم باورم نمیشد هنوزم باورم نمیشه میاد جلو نظرم خوابشو میبینم ... مطمئنم با گریه و زاری بیش از حد روحش آزار میبینه و تنها کاری که از دست ما بر میاد خیرات ِ
(sm50)دلم تنگه برای گریه کردن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
صاحبش یه خانوم بوده ...
اینم چسبیده به خانومم منو اصلا دوس نداره ...
فک کن همه جا همراه خانومم میره اونوقت از من فرار میکنه
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه 10 هم هستش تا شب اپ میشه میتونی بری سایت منوتو اونجا هم کیفیت خودشو دان کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]