روشنفکرنماها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روشنفکرنماها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
HEif az un hame maana o mafhum k dar in film bud o az das dadi:))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کاری کردی من تو حال خودم نبودم که تحت تاثیر قرار گرفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
90% soalat tasviri o amuzeshi honaria az in film bud yadame:))نقل قول:
من برم ببینم فردا وقت نمی شه (sm120)
منم برم بخوابم فردا وقت نمیشه(sm120)
دقیقا (sm120)نقل قول:
قضیه اونه که چیزی رُ که نفهمیدی پس چیز خوبیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که جبران مافات هفته رُ هم باید بکنم اقلا تا نهار خوابم (sm120)نقل قول:
نیمی از جانِ مرا بردی ، محبّت داشتی
نیمِ باقیمانده هم هر وقت فرصت داشتی ...
(sm27)