(sm27) عادل میاد الان ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27) عادل میاد الان ..
فیلم کوتاهِ امیر علی بهادری هم کاور بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان حساب کردن دیدن تو سال 1398 تعطیلات عید فطر میفته سه شنبه و چهارشنبه؛ پنج شنبه و جمعه هم که اصولا تعطیله، میشه چهار روز؛وفات امام و 15 خرداد هم شنبه و یکشنبه همون هفتس؛ که دو شنبه هم حتما میشه بین التعطیلین؛پنج شنبه و جمعه قبل وفات امام هم که تعطیله؛با این احتساب 9 روز تعطیلی داریم؛(sm2)
خواستم از حالا بگم برنامه ریزی کنید
- (sm120)
یادداشتی در باب فیلم "امروز" ساخته رضا میرکریمی
مسعود فراستی :
امروز فیلم بدی است . الکن و سخت کسالت بار. شخصیتی باسمه ای نیمه افسرده ، نیمه لال ، نیمه خَیر ، نیمه عقده ای ؛ که کنش اصلی اش سکوت است . سکوتی ادایی و نیمه انتلکت برای یک راننده تاکسی که گویا زنی دارد اما نه بچه ای . عقده بچه دار شدن دارد و این مثلا توجیه مریض گونه و عصبانی کننده لو ندادنش است که ترفندی نه اخلاقی که ضد اخلاقی است. مازوخیستی است. بهتر است فیلمساز و فیلمنانه نویس " مدرن" اش به جای شانتال اکرمن ، کلاسیک ببینند شاید کمی سینما ...
(sm120)
بوی گندم مال من
هر چی که دارم مال تو
یه وجب خاک مال من
هر چی میکارم مال تو
(sm50)
(sm55)
سایت چرا اینجوری شده، بعد از 10 بار ریفرش شاید بالا بیاد!!!
(sm50)
آره امیر درست شد، ممنون(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]