مرتضی پاشایی بازخونی آهنگ حمید عسکری گریه .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرتضی پاشایی بازخونی آهنگ حمید عسکری گریه .. (sm50)
چن وقته ویندوزو آپدیت نکردم بکنم حال بیاد .. :l
فرشاد حسامی هم گربه آورده گفته عضو جدید خانوده .. :l
به فوکم که دوس داری .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه چه همه با همدیگه پیش اومدن... استرس نداره که.... خوبه دیگه یکی رو میفرستی سربازی یکی هم میفرستی یونی، تنها تو خونه در آرامش میشینی زندگی میکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع حوصله تل و... رو ندارم... فعلا تنها تو کنج عزلت میشینیم تا ببینم چی پیش میاد (sm120)
ها... یاد باد آن روزگاران (sm50) چقد دلم بیخیال و خوش بود...(sm172)
سینجول هستی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصورم ازتو..دود هوا شد رفت...
لعنت خدا به این سه شنبه ها...
حصین (sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این آلبوم دکلمه های رسول یونان پیدا نشد؟!
اگه نه که بخرمش دیگه (sm120)
آهای تو که این همه دوری از من... (sm50)
اون که به ویرونی این خونه زد من بودم
زلف پریشون تو رو شونه زد من بودم
به فکر من باش که کسی رو جز تو ندارم
حوصله ی این همه تنهایی رو ندارم...
(sm50)
Mohsen Namjoo - Tango
اما خنده ات را نع... (sm50)
بمم هر شب (sm74)
فدات عزیز دلم امیدوارم(sm172) تو پادگان گودبای پارتی میگیرن؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان خوبی عزیزم؟ بچه م خیلیم خوبه مگه چشه فقط یکم تنبل بود که اونم ایشالا درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پخ رو جواب میدم شرمنده از دیروز درگیر خرید و اینا بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشاله موفق بشین دخی منم بریده دیگه به زور میخونه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دورم یه دفعه خلوت میشه منو این همه خوشبختی محالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنج عزلت چرا؟ امیدوارم در آینده بهترینها برات رقم بخوره عزیز دل(sm19)
خیلی ممنون(sm10) آخریا سخت میشه(sm54)موفق باشه(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm134)
(sm15)نقل قول:
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان میدونستین آهنگ کو به کو رو سالار عقیلی خونده؟؟؟امروز توی ی فروشگاه داشتم گوش میدادم ، صدای طرف شبیه سالار عقیلی بود اما نمیدونم واقعا خودشه یا نه..کسی خبر داره؟؟
(sm120) از این عکسا میشه تو سایت زد
(sm81)
02 - Fire In The Sky ... (sm88)
چه روزایی داشتم (sm74)
چه رویایی داشتم (sm74)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
(sm2)
(sm2)گات ! دیوث یکم اینترنشنال باش got (sm120)
جوان افغان دستگیر شده هم که در بازداشتگاه مرز تایباد زندانی بود توانست پا به فرار بگذارد و او هم به افغانستان بگریزد.(sm2)یعنی ریدم به مرزبانیومون
چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی
شاید مبلغ پرداختیش مناسب بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا سرلک خونده همونو نمیگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی خونده/؟؟لینکشو داری؟؟
گروه تروریستی داعش در تازه ترین اقدام وحشیانه خود یک دختربچه چهارساله سوری را سربرید و دستان مادر این کودک را با خون وی شست.
- (sm50)
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری المسله، روزنامه اکسپرس لندن به نقل از یک منبع خبری در شهر رقه که خواسته نامش فاش نشود، افزود: مادر این کودک درحال گفت وگو با وی بوده و به قصد ترساندن کودک برای بازگشت به خانه وی را تهدید کرده و خطاب به اوگفته : اگربه خانه برنگردی قسم می خورم ترا می کشم .
یکی از عناصر گروه داعش که شاهد این صحنه بوده به این زن اعلام کرده که چون قسم خورده باید دخترش را بکشد.
داعشی ها وقتی با مقاومت و مخالفت مادر کودک مواجه میشوند خودشان سر کودک را می برند ودستان مادر را به خون او آلوده می کنند.
(sm81)