من برم میام ولی تا بیام میلاد این خشیو به صورت رادیکالی ترتیبشو بده تا وقتی بهش میگم این اواتار چیه به حرف ادم گوش کنه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم میام ولی تا بیام میلاد این خشیو به صورت رادیکالی ترتیبشو بده تا وقتی بهش میگم این اواتار چیه به حرف ادم گوش کنه(sm2)
فرانسویاش حسابی داستان و دیالوگ دارن.ناز ترم هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا dorcel(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر از آواتار شرت و کرستیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی من اهل سریال دیدن نیستم
fuking berlin 2016
first girl i loved 2016
این دوتا فیلم رو دیدم که البته اونجوری که میخوای نیستن ، اونجوری هم که نمیخوای نیستن و کلا هم هستن و هم نیستن ...
ماقبل کارتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کودوم یوزر رو میگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجاش باحاله : اولاً چگونه می توان در یک روز و در آن واحد هم ناراحت بود و هم خوشحال ؟ (sm2)
ملت گریه رو نمیشناسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش تو ننگ ملت ما یعنی صدا و سیما هزارجور برنامه عزا و گریه زاری میذارن
(sm98) الهه خوبه .. دلیل نمیشه که افغانی باشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که الهه نفر اول شد
- (sm2)کل ملت افغانستان دارن بش رای میدن