شهزاده ي من روياي من كو
كو هم قبيله ليلاي من كو
نمایش نسخه قابل چاپ
شهزاده ي من روياي من كو
كو هم قبيله ليلاي من كو
بچه ها لطفا پست ندین چند مین
اره خوندم ، قرارداد دااره مگر این که فسخ کنه که بعید میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قسمت فصل دوم ستایش ساعت 22:30
(sm2)
یک منبع آگاه: روسیه و چین در مورد تعداد سانتریفیوژها جانب ایران را نگرفتند
ایران بدرقم فروخته شد این هم سرانجام گره زدن سرنوشت یک مملکت با مبحث غنی سازی (بخوان منفعت گروهی 10%)و از دست دادن فرصتهای طلایی تکرار ناپذیر (درامد نفتی 600 میلیاردی ) و ریختن حدود 200 میلیارد دلار در چاه هسته ای و اعتماد نکردن به ملت خود و قرار دادن همه تخم مرغها در سبد چین و روسیه(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسين زمان (sm55)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]