الیاس نظرت در مورد البوم عسکری
نمایش نسخه قابل چاپ
الیاس نظرت در مورد البوم عسکری
(sm2)خب اونا از خصوصیات مو کوتاهاس دیدم که میگم (sm81)سالها پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام میگم مدیر اینجا چه کسی هست؟ ۲تا مشکل دارم.
تو هم مث من مو کوتاه دوست داری (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر کنسرت ها شو دارم با کیفیت اورجینال و بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جمله اپرت موسی و شبان و سربازان و... تقریبا کامله
متاسفانه سرعت آپ ندارم(sm74)
ای بابا یه صداش قابل تحمل بود که اونم میگی گند زده توش ! بعیده دیگه اینا کار درست و حسابی بدن ولی الان دانش میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش که خیلی وقته ریده اینم قابل تحمله بخاطر تغییر فضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مدیر سابق اینجام مشکلتونو بگید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا همه زدن تو کار ریتمیکنقل قول:
عبدلی هم شنیدی؟؟ (sm120)
عسگری ارزش دل داره ؟(sm120)