همینقدرم که رابطتون خوب شده جای شکر داره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همینقدرم که رابطتون خوب شده جای شکر داره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا تا غروب بیاد
به اشتباهش پی برد ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا (sm2)
اوهه کی حال داره تا غروب واسته من که با زیرنویس انگلیسی نگاه میکنم
موری سریال گرفتتت یا نه ؟
نه دیگه من اینقد تند نمیرم (sm25) بچه های خوبی هستن به هر حال کم تجربه هستن دیگَ (sm120)نقل قول:
آره میدونم میان میبینن (sm2)
یه حرفایی دارم بزنم ، فرشباف خودش میاد یوزر میسازه اینجا فحش میده (sm2) اون شب گفتم لیبل خیالی فرشباف سوئیت پلکان فک کنم اون پایین بود (sm2)عجب فحش های سوسولی هم میگن (sm2)
فقط حیف شادمهر که گرفتار لمپن و شومن بزرگ فرشباف شد (sm74)
کم تجربه و کند ذهن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز نه ولی عجقم تام بازی میکنه دیگه سریال پیکی بلاندرز رو هم با این که نقش تام هاردی کم بود فقط به خاطر تام هاردی تا آخر دیدمنقل قول:
ای کاشکی اینا که میخواستن انقد کند پیش برن حداقل دو سه فصل ادامه میدادن سریال taboo رو
منم فقط به خاطر تام هاردی میبینم وگرنه اصلا سریال نگاه نمیکنم کلا - یه حسی به من میگه از این قسمت به بعد دیگه کولاک کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]