آخ آخ دوس دارم امروز لنگ ببازه به اردشیر
البته باخت پرسپولیس به نفع لیگه جذابیت لیگ باقی میمونه
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ آخ دوس دارم امروز لنگ ببازه به اردشیر
البته باخت پرسپولیس به نفع لیگه جذابیت لیگ باقی میمونه
(sm50)شنیدن صدای تو برای من نیاز شد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال غیبتش تموم میشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عجب گیری کردیم سر این گربه
مالک اصلی از دلال شکایت کرده
ببينيد آقاي عليرضا ع... م... من از خانم طوسي شكايت كردم و به زودي گربمو پس ميگيرم و بعد پاي شما به خاطر خريد مال دزدي هم گير ميشه فقط خواستم گفته باشم كه جاي گله نباشه
اسم منو از کجا گیر اورده (sm54)
نکنه اینها یه باندن اول گربه رو میفروشن بعد پس میگیرن فقط پول من بدبخت این وسط تلف میشه(sm54)
علی ریدی با این گربه خریدنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باس دو میلیون پول وکیل بدی تا دادخواهی برات کنه(sm2)(sm81)
نزار اینا رو (sm1) مجبور میشم یوتیوب پلی کنم آخرش اخراج میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
geronimos cadilac (sm74) یکی دیگه از شاهکار دیتر ( البته سفارشی اسپانسر (sm120) )
فقط قسمت هم خوانی یه جورایی جیغ میزنن با مرحوم رولف کوهلر (sm25) فک کنم گوگوش جیغ میزنه از این آهنگ تاثیر گرفته (sm2)
اگه اینترنی خریدی نمیتونن خیلی راحت ثابت کنن - بعد دادگاه ها ایران واسه آدما ارزش قاعل نمیشن چه برسه به گربه - به این سادگی ها که فکر میکنن نیست که بهت اتهام مال خری بزنن و بتونن ثابتش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صداست نمیشه واقعا اسمشو جیغ گذاشت اتفاقا عشق م اون جاهاشه که 2 نفری صداشونو بلند میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]