ادامه بده با قدرت، من پشتتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ادامه بده با قدرت، من پشتتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) (sm155) (sm155)
.................................................. ..........
.................................................. ..........
(sm155) (sm155) (sm155)
آقا احسان ما تا آخر پشتتیم...بذار یه عده هرچی دوست دارند بگند من یادم نمیاد تا حالا شما خبر الکی داده باشید..من همیشه کارای جدید شادمهر را از شما میشنوم و اطیمنان کامل به حرفات دارم...نقل قول:
داداش اینقدر حساس نباش با قدرت به کارت ادامه بدهنقل قول:
اگه همین خبرها حالا هر جوری شما میگین یا کامل یا دست و پا شکسته نبود این تاپیک هم وجود نداشت دیگه
یه چیزی که دیگه بحث نداره اینه که اهنگ قرار بود قبل کنسرتا بیاد که اماده نشد خب الان دیگه دلیلی نداره تو این زمان پخش بشه پس بهترین زمان رو برای پخش انتخاب میکنن جوگیر و احساساتی که نیستن مثل ما
(sm29)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm200)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی فربد جان ؟ چه خبرا ؟
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی چه خبر؟
قربانت منم بد نیستم
این روزا که خبرا خیلی زیاده!
تو دنیای موسیقی هم که با توجه به اینکه انتهای سال میلادیه معمولا کلی آلبوم های مختلف ریلیز میشه
دیگه سرگرمیم با موسیقی فقط ..(sm118)