از فردا کلاسام شروع میشه(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
از فردا کلاسام شروع میشه(sm74)
همه یه نفس راحت میکشن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقت بود ندیده بودم اینجا کاربراش از مهموناش بیشتر باشه(sm120)
(sm70)
ممد(sm2)
(sm74)(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کص عمد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت شروع کردی(sm132)نقل قول:
(sm120)
جنبه هیچی رو ندارینقل قول:
(sm132)(sm174)نقل قول:
کریو چرا ریده(sm3)
نه سرعتش خوبه سرورش حتما مشکل دارهنقل قول:
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (54 کاربران و 32 مهمان ها)
برای جمعه خیلی خوبه(sm120)
(sm27)
(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)
باغ ارم در کدام شهر قرار دارد ؟نقل قول:
اشکان ملک زاده..نقطه عطف صدا :))))))))
(sm25)
تهران(sm120)(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران که دریا نداره(sm81)(sm86)
افرین (sm120)نقل قول:
منتها من سیرجانم . کرمان (sm120)
باغ ارم که تو شیرازه چی گفتی پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
( (sm120) ) واسه همین بود دیگه . به شوخی نوشتم اونو ...نقل قول:
جز ..
به من توجه کن !!!!
میخواستم برم امشب توابع بلیط هم گرفتم گفتم ولش .. (sm74)
الی فیلمه که معرفی کردی دیدم الان چسبید !!!! (sm51)
امیر انقد دسکاری نکن فرومو دم آلبومی قاطی میکنه دیگه نمیشه جمش کرد (sm120)
کسی این فونت رو میشناسه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
01 Desiree
02 Ghahveye Ghajari
03 JO'z
04 Tofange SarPor
05 Kha'ab
06 Parouye Bi Ghayegh
07 Ye Khouneye Kouchik
08 Kalanja'ar
09 Yousef
10 Vassiy'yat
آره منم دیدم الان تعجب کردم .. (sm2)
[QUOTE=A M I R;120053]یه کد زدم دیگه نمیشه دید کی چی نوشه (sm132)
واس مهمونا؟
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر سایت کماکان یرام ارور اسکریپت میده بعد همون مشکلی که الی گف دارم ده تا صفه با هم وا میشه تو یه صفه ..
برا عضو گیری همون کاری که گفتمو میکردی الان حداقل 20000 تاییی بودیم(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زوره مگ دیکتاتور(sm2)نقل قول:
یه کاری کن پستای سینجول واسه اعضا هم اینجور بیاد (sm2)