نه دیه جدی باید برم
دوستان شبتون پر هیجان(به قول بعضیا)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیه جدی باید برم
دوستان شبتون پر هیجان(به قول بعضیا)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم گود نایت.(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش تو عید، اومده بودیم قم.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا ولی اونموقع آب سالم جایی پیدا نمیشد که بنوشیم.(sm120)
شبت بخیر حاج لنتی شیخ آقا مجتبی خان بارانِ قمی دیوس (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم بریم که بقول حاجی خربزه آب است
شبتون بخیر رفقا (sm127)
شب به خیر.(sm127)نقل قول:
برو بخواب.(sm142)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب به خیر.(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو خابوندم.(sm173)
حدودا 2-3 شب حسین پیداش میشه.(sm120)
همیشه فکر میکردم که میشه مثل یه دوست روت حساب کرد (sm27)نقل قول:
اما افسوس ....
جدیدن یه همسایه بهمون اضافه شده،یه دختر دارن اسمش عسله اما نگاش که میکنی بیشتر شبیه پنیره
لطفا موقع نامگذاری بچه هاتون یه کم بیشتر دقت کنید
یه رفیق مشهدی دارم،ادعاش میشه تو حمله مغولا به خراسان مشهدیا خیلی مقاومت کردن،اون وقت قیافه خودشو،باباش،بابابزرگش شبیه مغولاس
به قول شیرازیا
اولين اشتباه هر انسانی پاشدن از خوابه،بعد از اونه كه اشتباهات ديگه پشت سر هم اتفاق ميوفته.
پوریا دهنت(sm2) خوب آمار داریا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان پیدایش مشخصه ولی زمان بخواب رفتن از 3 تا 6 متغیره.(sm50)(sm2)
آری با توام...
تویی که نمی گذاری آب توی دل عشقت تکان بخورد،
تویی که بخاطر قلب کوچک زنانه اش در حضور همجنسانش چنان مواظب رفتارت هستی و هوایش را داری که دلش را قرص می کنی،
تویی که مردانگی در چهره ات، حرفت، رفتارت و قولت، لبریز است؛
به رفتار مردانه ات ادامه بده...
من به جای معشوقه ات از تو ممنونم، مَرد...
یه موقع هایی فک میکنم چرا کسی حالمو نمی پرسه؟
بعد یادم میوفته حتما کارشون گیر نیس؛
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مهمون میاد مجبور میشم بعد 1 بیام(sm120)
زمان خواب هم الان تقریبا 1 ماه میشه بعد 5 (sm2)
خدا بده برکت که بتونین شکم مهمونا رو سیر کنین!(sm2) هر شب مهمون دارین!؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
همش که نه .. ولی خوب اکثر شبا یا مهمونیم یا مهمون داریم.. بعضی شبا هم میبینی میان شب نشین دوستان(sm120)نقل قول:
البته این قضیه برا این 10/15 روزه اخیر بوده .. فکر نکن کل سال همینه(sm2)
انشالله همیشه به خنده و شادی و مهمونی!(sm120)(sm10)نقل قول:
من کم کم برم مقدمات خسبیدن رو مهیا کنم.(sm120)(sm27)
انشالله(sm10)نقل قول:
برو جارو گرم کن که سرما نخوری(sm120)
شبت قشنگ(sm127)
به دستِ دوست خنجر بود.(sm50)(sm27)
شب به خیر حسین (sm127) (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیل است دیگه......و گاهی حـــــــشــ.ـری میشه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه های فیل ها و ادماش را نگاه (sm30)
جهنمی بدتر از آن نیست
که مدام به یاد آوری
مدام
بوسه ای را
که اتفاق نیفتاده است...
ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﭘﺮﻧﺪﻩ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺗﯿﺮ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺑﺎﻟﻬﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﭽﯿﻦ ...
ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎر ﺍﻭ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﺖ ...
صبح امروزکسی گفت به من:
تو چقدر تنهایی !
گفتمش در پاسخ :
تو چقدر حساسی ؛
تن من گر تنهاست،
دل من با دلهاست،
دوستانی دارم
بهتر از برگ درخت
که دعایم گویند و دعاشان گویم،
یادشان دردل من ،
قلبشان منزل من...!
صافى آب مرا يادتو انداخت،رفيق!
تو دلت سبز،
لبت سرخ،
چراغت روشن!
چرخ روزيت هميشه چرخان!
نفست داغ،
تنت گرم،
دعايت با من!
(sm15)
صابر تبریک،(sm16)
تعداد لایک هات (تشکر) از امیر هم بیشتر شده (sm19)
تو تمام زندگیم سعی کردم که لااقل نامرد نباشیم که بحمدالله میفرمایند شدیم ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنه بالا دیگه جا و مکان و زمان نداره ، باس رفع کرد ...
این است زندگی ... (sm70)
ععهه جدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاتر از امیرم کسی هست که اونم بگیرمش؟
جا داره تشکر بکنم از دوستانی که لطف دارن پای ثابت لایکمون هستن (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]