دیوث واسه همین منو انفرند کردی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث واسه همین منو انفرند کردی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دافای وطنی رو آنفرند کردی الان عکساتو 700 تا حوری غیر وطنی لایک میکنن (sm102)نقل قول:
خدا شفا بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیوث رو تو اینستا داشتم فقط یادم نمیاد انفرند که بلاکت کردم یه ذره انگلیسیت خوب شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت از جوکر و بتمن حرف زد بعد میگه من ندیدمش ..
2005 رو دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوری غیر وطنی بگم بگم راه نمیندازه (sm2)دیوث تو هم که سرک میکشی عحبا (sm2) راستی وایبر پی ام دادم کارت دارم بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف اون لایکا (sm120)گمشو برو اصن منم بلاکت کردم (sm120)نقل قول:
کلا از اونجزر و اسپایدر منو بتمن و هالک و... متنفرم 2005 رو هم فقط به خاطر جوکر دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایبر ایران خراب شده هنوز نیومده پی امت . تلگرام پی ام بدهنقل قول: