من هیچوقت ننگ لنگی بودن رو به قبول نمیکنم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من هیچوقت ننگ لنگی بودن رو به قبول نمیکنم (sm2)
از اونور ایرانپوریان تو همه بازی ها نقش دنی آلوز رو بازی میکرد اینجا نقش هویج رو هم نداره
عجب خری هستی چرا میزنی جاده خاکی.الان منم کلی کری از قبل دارم میتونم بخورم ولی حال و حوصلشو ندارم.تو هم بیخیال گذشته شو و تو حال زندگی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ک...س...ک...ش طارمی تو کل بازیا ده تا توپ میزنه یکیش سمت دروازه نمیره اینجا اولین توپش رفت تو گل
دلم نمیاد جوابتو بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اسی بیا اردشیر خان و جمع کن دوربین رفت روش داشت گریه میکرد (sm2)
چرا انقد به قول تو مقوا بازی میکنن حاج میلادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن انگار ماشین سازی داره جلو لنگ بازی میکنه
یه موقعیت گلم نداشتن
این چه خط دفاعییه !! گل دوم رو دیدی اسکول دفاعه توپ رو کوبوند به پای هم تیمیش توپ افتاده جلو رضاییان
حالا رضاییان شوتش نه محکم بود نه زاویه دار اخباری اسکول قبل شوت پریده اینور دروازه اونم شوت زد اونور دروازه
یه موقعیت صد در صد خراب کردنقل قول:
همین اخباری اگه نبود سومی هم خورده بودن بلکه بیشترم میخوردن
اخباری تو همه بازیا میشه چیلاورت اینجا به هیچ توپی نه نمیگه