خیلی هم خوب (sm176) خوش به حالت که حس و حال داری ولی من (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی هم خوب (sm176) خوش به حالت که حس و حال داری ولی من (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبود..........(sm50)
دیگه نمی کشه الی(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسيقي يكي از تعلقاتيه كه ازش نميتونم بگذرم (sm172)
باز هم خیلی هم خوب (sm10)(sm120)نقل قول:
داریم اشخوری می کشیم به طرف میگم همین جوری سرتو مث گوسفند ندازی بیای تو اسایشگاه باید وقتی میای تو با صدای بلند بگی سلام اسایشگاه بعد که اولین تخت رو رد کردی بگی با صدای بلند دورود پایه بعد با صدا بلند بگی اشخورم شاخ نمیشم رفیق منم برگشت گف اگه شاخ شدی بیا برو تو کیونم(sm2)
چه جاهای بیخودیو گذاشتن واسه پیشواز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن موسيقيائيم 20 بيشتر نيست (sm59)
نقل قول:
نه نه بخورین تمیزش کردم درست شد پولش سالمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخوان طرف زود قطع كنه (sm30)
نذر کردی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]