- (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm77)
تو بفرست برا هادی دیگه ردیفه . . . (sm59)
هادی بیا مخ محسن رو زدم . . . (sm51)
هادی به گای که دومی نداره (sm2)
(sm2)
بیا با خودم وارد معامله شو . . . بیا کرمون زنت بدم . . . (sm2)
خودم قصد ادامه تحصیل دارم . . . (sm2)
الان خدای همین البومها یا ویدیوهای اورجینال که تو تاپیک هست بیا ببین با چه قیمتی میروشن به مردم
طرف حتی عقلش نرسیده تگ موزیک بارانو برداره بعد به عنوان اورجینال داره میفروشه
- (sm2)
(sm9)
چیه عزیزم سرت درد میکنه
آره خیلی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بغالی ی ژلوفن بگیر
(sm98)حسش نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه زجری دارم میکشم (sm74)
حسشو نداری پس بهتر همون زجر بکشی(sm120)
والا
- (sm2)
دو روزه باز بیکار شدیم(sm81)
هنوز تو فروش بازی هستی (sm50)
(sm192)
شغل اولمو که میدونی
بازیم هم بله
pcgame2000@
ایولنقل قول:
جا داره بگم...
چقد زر زدین...
(sm2)
کامران تفتی ترک یکش خوبه بقیه آلبومو هنوزم پلی نکردم...
آلبومش خوب بود فقط 3 تاش قشنگ بود بقیه نه
به ک..منقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه خودت میگم
نی به نثارت
گرچه یکی باید منو آدم کنه اول
مخاطبتو با گرفتن نقل مشخص کننقل قول:
- (sm2)
نه دیگه همینجوری بهتره(sm59)
گمراه که هستیم گمراه تر میشیم
موسیقی ترکیه هم ریده جدیدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کیارو گوش میدی؟
(sm74)نقل قول:
اگه گفتی برا کدوم فیلمه
فینبیناش بیان جلو