اینو خوب اومدی والا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو خوب اومدی والا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبره اینجا؟ قاسمی همه بفرست بازداشتگاه(sm2)(sm30)
پرواز میکردیم تا کافه توی برفنقل قول:
هی حرف پشت حرف هی حرف پشت حرف(sm50)
اصلا و ابدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شدت قبول دارم
به شدت دوست دارم و تفکرات خودمم داره نزدیک میشه منهای گیاه خواریش (sm120)
امضاتو چقدر بزرگ زدی ؟؟ توام جوکی هستی مثل خطر و تن ماهی و بزقوش و جیگ ساو نبودی ببینی تاپیک عسگری و عبدالمالکی چه خبر بود (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اولین متنی که ازش خوندم گفتم این که منم... مگه داریم؟ تفاهم در این حد....البته مغزم به پاش نمیرسه...اره گیاهخواریشو منم نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
0021 انگار خیلی شادی نه؟؟؟
ولله یکم نکته سنج بودن و موقعیت شناسی هم چیز بدی نیستا
عیب نداره بذار اینقدر به هم بپرن تا خسته بشن ما هم میخندیم و حالشو میبرییم(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله الله!!
ول کنین پر و پاچه ی همو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]=Milad;381184]فرهاد اندرلاین 524[[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]
نمنه؟؟