باب خوبیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باب خوبیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اب وسواس دارم چتر داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
من باز میرقصم کنج اتاق خواب در یاااااااااد(sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر منُ بخوای میگم از الان ما هم جلو تر بوده! هنوزم خیلیاشو خیلیا نمیفهمن! ببین اون وقت دیگه چی میکشیده |:|:
البته یکی از دوستای من میگفت اگر الان تو این جامعه بود همون قدرم دووم نمیاورد (sm120)
اه سوسولنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو وحشتناکترین بارونا که دیگه تقریبا سیل بوده راه افتادم تو خیابون ملت میگفتن این خله
خوب است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شریعتی بود فکر کنم واسه خودکشیش گفته بود چون مایه دار بوده غصه پول نداشته و خوشی زده زیر دلش و.... بعید بود از شریعتی همچین نظری!!نقل قول:
حرف میزنی تاندونات درد نمیگیرن؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو هستی دیگه (sm120)نقل قول:
البته منم بدتر از تو ام (sm120)