از شریعتی خوشم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از شریعتی خوشم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موهام خیس شه خودمو میکشم مننفرم از خیسی(sm120)نقل قول:
خیلیا خوششون نمیاد...اما کلا ادم بی مغزی نبود ادم انتظارش ازش بیشتر از این حرفاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محبوب بودنت را در”همین لحظه “باورکن! لحظه ای کهدلی به” یاد “توست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا شریعتی که زیاد حرف میزده! البته الانم هستن ادمایی که میزنن از این حرفا همین پارسال نمیدونم کدومشون بود درافشانی میکرد به خیال خودشنقل قول:
راجع به شریعتیم اضافه کن من اصلا تفکراتش و خودشو قبول ندارم ! قبلا هم گفتم وای به حال جامعه ای که شریعتی روشنفکرش بوده !!
روز بوده امتحان داشتم به خاطر 4 قطره بارون بیرون نرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن یه حال قشنگیه
اه اه دوستیمو باهات تموم میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم سواله ؟(sm120)مدیریت باشگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه هوادارا نه اخراج مو رو میخواستن نه اخراج کارلتو نه دلبوسکه نه شوستر نه کاپلو (sm120)