کلا جا خوردم! نظرش مثل عوام بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا جا خوردم! نظرش مثل عوام بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بچه ها از وقتی که اومدن خدایی دیگه دلم نمیاد شبا برم به خواب .... خدایی یعنی(sm30) عزادار بیاد اینارو ببینه از اینور به اونور میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا , پرز (sm3)
چرا ما وقتی حرف میزنیم بقیه ساکت میشن؟(sm120) یاد این مهمونیا میفتم میخوای دو کلوم حرف بزنی با دوستت همه ساکت میشن (sm120)
(sm50)
اره حس قشنگیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار از این بارون بهاریا که یهو رگباری میشه گرفت من بودم حالا همه افتادن به جنب و جوش که پناه بگیرن و چتر و بدون من 1 ساعت زیر بارون موندم انگار نه انگار! کیفنم میکردم خدایی ولی رسیدم خونه دیگه از لباسام اپ میچکید اونجاش یگه حالگیری خدایی (sm120)
ممر خاک تو سرت
coldplay-charlie_brown (sm118) ژانر سر آلبومی مرد خیابونی
تو سر خودت (sm142)
خوب بدرک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]