آره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم رفتی این ممر بش گفتم یه تگ بزن عمودی بعد اومد ریده بود به کیفیت شش تا تگ زده بود افقی ازبالا تا پایین !
به این بگو چجوری میزنی که کیفیت نمیاد پایین بلد نیس
بچه ها من میتونم یه خواهشی ازتون کنم
بش گفتم میگه گزینه save for web رو میزنم ! حالا چیه نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حالا محسن یه چیزی خوند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مار؟ (sm77) چجوري كشتيش؟ (sm133)
(sm50)بابکم فهمید قهوه خراباتیه
من حدس می زنم که جنون داووورررععععمممم (sm50)
(sm2)اشترم این کاورای مهستی رو خودت میزنی
نقل قول:
تصورشم وحشتناكه (sm81)