این بشر تا انگیزه پیدا نکنه دست به کاری نمیزنه الانم خرید یه ویولن فایبرگلس باعث شده یه اهنگ بی کلام بسازه. قبلا هم یکی دو تیکشو فک کنم گذاشته بود تو استوریش
نمایش نسخه قابل چاپ
این بشر تا انگیزه پیدا نکنه دست به کاری نمیزنه الانم خرید یه ویولن فایبرگلس باعث شده یه اهنگ بی کلام بسازه. قبلا هم یکی دو تیکشو فک کنم گذاشته بود تو استوریش
مثل اینکه ترسید ازمون خودش شروع کرد به کار دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه باز از این روال دربیاد با هم میریم
فربد تبریکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره جواب داد انقدر تو اینستا تعریف کردیم ازش که دست به کار شد
مرسی از بچه هایی که حمایت کردن
مطمئنا همین طورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و مطمئنا اهنگی با ویولن خواهیم شنید
باور میکنید این کارو یهویی ساخته چون هیچ چیزی در موردش نگفته بود
این کار دلی هستش که خودش ساخته م
ن فکر میکنم در همون یه روز این کارو جمع کرد با اون ویلون خفنش
بی صبرانه منتظرم
بعد این همه سال بی کلام داره میده بیرون
یاد البوم بهار من افتادم
این همون خبر بود
آهنگسازی بدون کلام بعد از سالها
بی کلام واسه مسعود خبر نمیشه فکر چاره باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر این پُستش بهترین موقعس که هِی ازش تعریف کنیم. خیلی جَو خوبی داره کامنتا، اکثرا گفتن یاد بهار من بخیر. امیدوارم بازم ادامه داشته باشه و انگیزه بگیره(sm19)
پ.ن: من از دیشب همش ته دلم میترسم موزیک از خودش نباشه(sm70)
از این بترس که ویولن اهنگو بده احسان نی زن بزنه گیتارشم فرشید ادهمی. خخنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار اوله از شادمهر میشنوم از یه اهنگ خودش تعریف کنه. مطمعنا این کارو مخصوص هوادارای اصیل و قدیمیش ساخته.
(sm30)(sm30) دیگه از این به بعد دلهره همش هست تا یکم آبا از آسیاب بیوفته و خودش کامل دس به کار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که با خیال تو تماشایی شده دنیام...(sm127)
عَهههههههههههه (sm54)(sm81)
ترانه بازی به شهیاد واگذار شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد مدتها یه اهنگ بیکلام زیبا به گوشم خورد. البته سرعتشو کمتر کردم زیباتر شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ: وحید پویاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم: سعید زمانی / میلاد هاشمی
سکوت: شادمهر
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی اومد از همه بیشتر حال میکنهنقل قول:
فقط ترانه ش کوتاه نباشه مسعود دیگه با چیزی کاری نداره بقیش حله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش براش ویدیو بسازه
توش ویولون بزنه (sm127)(sm127)
خدایی این شادمهرم ی چیزیش میشه ها
تو خونه ی مینی استدیو مجهز داره که می ارزه به صدتا استدیو های آدم های تازه به دوران رسیده بعد موزیک و تنظیمش و میده به این و اون
خوش خبر باشی بائوووووو(sm118)(sm118)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm10)(sm118)نقل قول:
انگار نقطه ضعفشو پیدا کردیم(sm51)ولی برای احتیاط من فعلا یه دوره کیک بوکسینگ ثبت نام میکنم (sm212)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مسعود جهانی یه تنه داره تِررر میزنه به موزیک ایران! با اون ریتم مسخره ی تکراریش (sm70)
خداراشکر شادمهر داره همونی میشه ک میخوایم
ادما اون چیزی که دارن رو قدرشو نمیدونن وقتی نداشته باشن براشون ارزو میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر یه زمانی ارزو داشت یه پیانو داشته باشه ولی حالا ...
سه تا اهنگ شاد برای میثم ابراهیمی ساخته همش یه جورننقل قول:
(sm173)
میثم ابراهیمی با اون صدای قشنگو به ابتذال کشوند(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخاطبا موسیقی رو ترکوندننقل قول:
دیروز محسن ابراهیم زاده یه آهنگ مسخره داد
تو یکی از سایت ها در عرض چند ساعت صدهزار نفر دانلودش کرد
به اون آمار ها توجه نکن واقعی نیستننقل قول:
(sm70)
گوش ملت مشکل پیدا کرده فربد قبول داری اینونقل قول:
حتی خوده منم یه مدت این حالتی شده بودم
ولی الان باز برگشتم به اون روزا
ادم موسیقی های قدیمی شادمهر و بعضی خواننده هارو گوش میده دیگه نمیتونه با این خواننده های جدید ازتباط بگیره
بی کلامه متن نداره که(sm128)نقل قول:
میدونمنقل قول:
ولی مسعود دیگه گیر بده گیر میده (sm173)
اهنگ جدید ارش و پیت بول بنام گل گلی برای جام جهانی ۲۴ خرداد ماه
شادمهرم ای کاش یاد میگرفت با این خارجیا یه کار خوب میداد نه با وحید پویان
مثلا کتی پری یا هر کس دیگه ایی
از ارش یاد بگیر شادمهر جان
متاسفانه کاملا واقعیه چون مدیرش دوستمه دسترسی به پنل دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دلایل مهمش پایین اومدن سن مخاطباس. الان اکثرا دهه ۸۰ ای یا آخرای ۷۰ هستن واسه همین سلیقشون هم در همون حده(sm70)نقل قول:
دلیل دیگهاش هم اینه مردم انقد غم و غصه و درگیری فکری دارن تو این مملکت که حال گوش کردن به آهنگای سنگین، فاخر و اسلو رو ندارن...
تو این مثلث غریب
ستاره هارو خط زدم
دارم به آخر میرسم
از اونور شب اومدم