اسمتو صدا زدم وقتی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اسم خودمم هم یادم نیست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اسمتو صدا زدم وقتی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اسم خودمم هم یادم نیست ...
ولی در عوض توانایی باردار شدنش خیلی زیاد شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من اون وسط مسطا میدیدمش انصاری فردم یه صحبتایی در این مورد داشت میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
خجالت نمیکشی با میلاد کیسه علیه من دسیسه کردین؟
قبول نیست باید فارسی باشهنقل قول:
اون که میگه میرم خونه بابامو بذار(sm2)(sm2)
مینیوله و کاریوس نقش خاله اکسیس و خاله کریستی رو بازی میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه که این وحشت و دوره کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباشی، نمونی، نخندی… بری
یه عمری جنونو تحمل کنم
به دیوونگیم دل نبندی… بری
کدوم وکیلی واسه موکلش دسیسه درست میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
داشتم روشنت میکردم(sm120)
من حتی اگه بگم ماهینی مهاجم نوک بازی کرده تو باید تایید کنی(sm2)نقل قول:
نوموخوام (sm203)(sm2)نقل قول: