منتظرم همه دنیا رو بگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منتظرم همه دنیا رو بگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
دیگه انقد اسم آلبوم اومده دیگه نمیدونن چی بزنن ولی اگه اسمشو میزاشت عمویی آرومتر وایسا با هم بریم (sm2) خیلی بهتر بود تا این (sm30)
قانونشم همینه اشغالترینا موفق میشن ولی اینجا غلت میکنه همچین چیزی بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان سکانس دادگاه (sm50)
با چتر لذت میبریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دنیادل نبنددهرکه مرداست.که دنیاسربسراندوه ودرداست.به قبرستان گذرکن تاببینی.که دنیابارفیقانش چه کرده است.
تا حالا اتفاق نیوفتاده از شخصیت منفی خوشتون بیاد ؟(sm2)
البته بچه هم بودم تو کارتون میگ میگ، طرفدار گرگه بودم (sm2)
توام عشق اون سکانسی؟؟ من هزاااااار بار دیدمش دیالوگشو حفظمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من دادگاه تیریونو میگم(sm120)