پوریا رو کی سیخ کردی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پوریا رو کی سیخ کردی(sm2)
بزار به درد خودمون بسوزیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچ بازی درنیار فیلمو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلللللللللللللللللللللللل للللللله سایت دورسلو زیرو رو کنی تخمی تر از این دختره و این فیلمه پیدا نمیکنی.من نمیدونم این چرا گیر داده به این فیلمه.والا من شخصا شقم نمیکنم با این فیلم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگر دم از دو رنگی دنيا نمی زنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غم كوه كوه گر برسد جا نمی زنم
يوسف نی ام كه چاك گريبان كنم گواه
من حرف ، غير حرف زليخا نمی زنم ...
اون میرم خونه بابامو بزن ببینم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی میکشم از گور همین خطر بلند میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه به دختره و... اصن ربطی نداره نوع نورپردازی و لوکیشن و لباسارو دقت کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موکل هر چی پوریا میخواد بهش بده
حالا من یک عکسی میدم بهت رو این شق کنی اون یادت بره(sm2)نقل قول: