نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی گفتم شاید save کردی تو سیستم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی گفتم شاید save کردی تو سیستم
من دیگه حرفی ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا این شوالیه زنه چی بود اسمش با اون درگیر شه (sm120)بگیره ازاین زنه هم یه گریجئوی دیگه درست کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان یه پستی رو زد که امیر پاک کرد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب حواست هست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
فردا دان میکنم البوم رو خوب بود میگم بزنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه ترجمه فایر چقد خوبه بهتر از ترنسلیت گوگل عمل میکنه
خطر تو چطور یه پستی رو که میدی بعضی ازحروفاشو کشیده میکنی نشونم بده ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیفتو بگیر و ت رو کیبرد بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]