(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله چه عرض کنم منم در جریان نیستم (sm172)
نوش جان داداش برو ...(sm111)
پوریا جان یه سوال داشتم
شما فرمت فلک را با چه دستگاهی گوش میدی ؟ هدفون یا اسپیکر پی سی یا سیستم صوتی ؟
حیفه بنده خدا بی منت زحمت میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کلا جدا از این مسائل فک میکنم آهنگ رو بذارن برا سورپرایز سال نو میلادی
كيفيت رو با اين اسپيكرهاي درپيت نميشه تشخيص داد ، با برنامه spek مقايسه مي كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به يه نتيجه اي رسيدم ، اينكه اگه پت و مت مدير برنامه شادمهر بودن اوضاع بهتر بود
به هر حال دستشون درد نکنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم زودتر .. شادمهر همیشه یه دفعه غافلگیر میکنه همه رو!
خیلیا دوست دارن هرچه زودتر کار جدید از شادمهر بشنون ولی نظر من اینه که اگر به نوروزم موکول بشه برام فرقی نمیکنه
هنوز از حس خوبیه زیاد زمانی نگذشته حتی از گمت کردمم همینطور
اینقدر تو این چند ساله کم کار بوده که عادت نداریم ببینیم حالا زود به زود آهنگ بده
اینطوری باز یه جور دیگه بد عادت میشیم :دی (sm70)
پيمان (sm77)
یعنی با پی سی و اسپیکرهای حرفه ای ؟(sm148)نقل قول:
Exactly (sm128)نقل قول: