نظرت کاملا فنی و دقیقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرت کاملا فنی و دقیقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هرحال جوان و نوجوان های هر دوره که بیشترین شنونده موسیقی هستند در هر نسل سلیقه ی متفاوتی دارند همانطور که اکثر ماها اهنگهایی که پدرانمون در جوانی گوش میدادند رو نمیتونیم تحمل کنیم نسل امروزی هم دیگه یواش یواش از شادمهر و قمیشی و ابی و.... فاصله گرفتن و لیتو و سیجل و چه و چه و چه گوش میدن هرچند از نظر ما این موسیقی پوچ باشه.
والا پدرای ما مگه داریوش و ابی و هایده، مهستی، ستار، معین و .... گوش نمیدادن؟! من همین الانشم موزیکای اون دورهی این خواننده ها رو گوش میدم لذت میبرم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خواننده ها و موزیسین هامون از اول گوش نسل جدید رو به این چرت و پرتا عادت نمیدادن الان وضع بهتر بود(sm138)
اره الانم شاید یه سری زیر بیست سالهها هنوز هایده گوش بدن ولی اینی که گفتم شامل اکثریت میشه. بحث عادت نیست کنار مسعود جهانی و حامد برادران و بقیه تازه به دوران رسیدهها اهنگسازها و خوانندهای خوب هنوز هستن ولی این مردم هستن که خودشون اونارو انتخاب میکنن دلیلشم بنظر من اینه که شنونده ی عام همیشه دنبال فضاهای جدیده و کیفیت زیاد واسش مهم نیستنقل قول:
رها کنید بابا
(sm29)
والا، دغدغشون شده راه های رفته و نرفته ی شادمهر!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
بگو استاد شادمهر(sm127)
(sm62)
اونو همه میدونن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیاز به گفتن نداره خوب.
(sm41)
استاد شادمهر به نظرم همین کارای کنونیش هم بد نیست و خیلی هم ارزش گوش کردن دارن!
هر چی باشه از آهنگ عارف که بهترن (sm2)
(sm55)
اتفاقا آهنگ عارف خیلی خوب بود. یه موزیک لایت عاشقانه و آرامش بخش. حتی چندین بار هم پشت هم پلی میکنم بدون اینکه ازش زده بشم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من خیلی ارزشش بیشتر ازکارای وحید کچل و تیم مضحکش هست(sm2)
من برعکس، اصلا خوشم نیومد، کلام آهنگ یجوری بود.نقل قول:
من به وحید کچل و تیمش کاری ندارم، برام خروجی کار مهمه! خداروشکر من که راضیم و اتفاقا آلبوم تجربه کن و تصویر نسبت به سایر آلبومهای منتشر شده کنونی خیلی هم بالاتره و نه تنها من بلکه درصد بیشتری هم رضایت دارن.
حالا شما ناراضی هستید، بحثی نیست و به ما اصلا ربطی نداره، بالاخره موسیقی سلیقه ای هست و هرکس قدرت انتخاب داره.
من که به شخصه به تصمیمات شادمهر عزیز احترام گذاشتم و خواهم گذاشت.
استاد شادمهر عقیلی(sm127)
دوست من .. شما که استاد بودن شادمهر رو تایید میکنید و به تصمیماتشم احترام میزارید و حتی دو تا آلبوم اخرشم دوست داشتین به نظرت آهنگسازی های شادمهر بهتره یا وحید پویان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ همین بسه عارف منو یاد آهنگ فال قهوه با صدای شادمهر میندازه
پی اسم تو ميگشتم ته يه فنجون خالی
دنبال يه طرح تازه يه تبسم خیالی
فنجونای لب پريده قهوه های نيمه خورده
من و عشقی كه واسه هميشه مرده
دل به عشق تو سپرده ...
حتی تنظیم هومن نامداری شبیه تنظیم همون آهنگه شده .. سه سال پیش این آهنگ ساخته شده و اونموقع شادمهر آهنگهای معروف و گمت کردم و ... ساخته بود و مثل الان نبود پس نمیشه تو مود آهنگازی نبوده
بازتاب آهنگ خیلی خوب اونقد که بازم عارف سراغ شادمهر میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناصر جان به همین خاطر هست که گفتم وقتی چند بار دقیق آهنگو گوش میدی میبینی که اون شادمهری بودن توش هست(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد دهنت سرویس(sm30)یه ربع دارم میخندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوجا این جمله را دقیق به کار بردی(sm128)
ببین دوست عزیز، هر کس بنا به تجربه و کاری که داره، میتونه کار بقیه رو ارزش گذاری کنه.نقل قول:
من آهنگساز نیستم که زیاد بخوام تو این مسایل ریز بشم ولی به طور حتم ملودی های شادمهر بالاتره.
ملودی های وحید پویان هم اونقدری بد نیست که اصلا نشه گوششون کرد.
از بهترین نوازندگان گیتار هست.
نظرات متفاوته، مثلا آهنگ عارف واسه من هیچ میل و رغبتی ایجاد نکرد اما واسه تعدادی هم خوب واقع شده اما اگه خودش میخوند، احتمالا به دلم مینشست.
عارف هم اونو انگار در کمال سستی و ناتوانی اجراش کرده بود و در کل وکال اصلا جالبی ندلشت!
ولی شما که به قول خودتون طرفداران واقعی و حقیقی شادمهر هستید، حرفاتون دم به دم تغییر میکنه و هم عقیده نیستید با هم!
یکی میگه حس شادمهری نداره، یکی میگه حس شادمهری داره.
بالاخره ما نفهمیدیم داره یا نه (sm120)
(sm138)
(sm2)
(sm59)
Shadmehr Aghili Instrumental Music(sm127)
کلا موسیقی سلیقه ایی هستش ممکنه تو اصلا ترانه کار عارف رو دوست نداشته باشی یا اصلا با صداش حال نکنینقل قول:
همینطور برعکس میتونی با ترانه ارتباط بگیری
اینا دیگه بستگی داره که چه اتفاقاتی تو زندگی ادم رقم بخوره که ادم با اون فضاها راحت ارتباط برقرار کنه
دقت کردین بعضی ترانه ها عالی هستن ولی خواننده یا اهنگساز اون کارو داغون کردن
قربون آدم چیز فهم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا میخوان آدم به زور و اجبار از یکار تعریف کنه (sm120)
در بیشتر موارد دیده شده اما الان شعرها هم تکراری شده و در کل یک متن و عبارت و جملست تا شعر!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرها فقط شعرهای قدیم.
الان هم شعر خوب هست ولی نه زیاد!
اره الان شعر خوب کم هستنقل قول:
متاسفانه شعرهای خوب الان میوفتن دست یه سری خواننده که حیف میشن
(sm172)نقل قول:
Music: Master Shadmehr Aghili(sm127)
من نمیخواستم به اجبار بگم آهنگ عرف و دوست داشته باش ازش تعریف کن ..فقط نظرتو رسیدم ..نقل قول:
دقیقا .. موقع گوش کردن آهنگ همه بسه عارف یهو آهنگ فال قهوه با صدای خودش تو ذهنم تداعی شدنقل قول:
من همه آهنگای جدید عارف و گوش کردم . این از همشون بهتر بود .. با شاهکارهای قبل از انقلابش کاری ندارم .. فقط میتونم بگم آهنگای جدیدش افتضاح بودن فقط یه دونه اش که نیکان تنظیم کرده بود و شعر بابک صحرایی بود خوب بود . این گل سرسبد کارای جدید عارف بود .. با لحن خوندن عارف یا اینکه این آهنگ به صداش میمومد یا نه کاری ندارم ولی آهنگش خوب بودنقل قول:
منظورم شما نبودی، کلی گفتم!نقل قول:
(sm98)