حضوری پس و پیش(sm59)پستا رو میخوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حضوری پس و پیش(sm59)پستا رو میخوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوبتت که بشه تخت گاز میری بالا ، فقط صبر کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همه خوب دعا گو (sm59)
هنوز رفیق بد رو نشناختی(sm120)(sm120).به تو هم پیشنهاد میکنم بیای.راه صد ساله رو یه شبه میری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه نه نمیشه دیگه پیدا نمیشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه اومده میگه من 6ساله توی کمیته جذب شرکت نفت ـم... مصاحبه میگیرم از کسایی که میخوان استخدام شن... کسی که بگه فوق دارم یه خط میکشیم روی اسمش... به 2دلیل... 1 اینکه از اولش توقع ـش بالا حقوق یه ارشد رو میخواد... 2 ادعاش زیاده فردا روز میخواد جای ما رو بگیره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی؟ (sm134)
مینا جون پسرت اذیتت نمیکنه که دیگه؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوب بودم تا این شهر با خشکسالیش بدم کرد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا کمتر از گودزیلا افت داره بزنمش (sm59)نقل قول:
این حرفا همش پشمهنقل قول:
ممنون (sm10)