یواخیم لوو رو بیاریم جای کیروش (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یواخیم لوو رو بیاریم جای کیروش (sm120)
گوه توش من که ندیدم آخراشو ..
کلا یه سری از سریالها رو به خاطر درامد و تبلیغات و شبکه و شهرت و ... ادامه میدن و اب میبندن توشون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل سریال بیگ بنگ که از فصل هشت تموم شده بود اما تا الان ادامش دادن و فصل دوازده شده اخرین فصلش ...
حالا هواوی دو ساله شاخ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گرنه بقیه گوشیاش خیلی چرته (sm120)
ریدم تو هدیه شاتل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خفه شونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو که میگفتی گوشی چینیه بدد نیمیخوره شی شد ..
یعنی برای گاو توضیح بدی میفهمه این نه
تو عن خوردی من گفتم بخاطر اینکه چینیه کره بز من خودم به همه میگم گوشی چینی بخرن تو اومدی به من میگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mehran Fahimi - Sarnevesht(sm81)