(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین یه هفته پیش دی وی دی ا رسید دستم ولی نمیدم بت هیچ وقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه کیان پاشا هم خوشم نمیاد ازش ولی رفیقم دی وی دی شو داره به اضافه ژولیت و یه دونه دی وی دی از شهره و لیلا فروهر
حالا برو کونتو بده (sm2)
(sm81)نرینی از فشار زیاد (sm2)
هادی جان آخرین نسخه دی وی دی من تو جهان دست توئه به هر قیمتی نده بهش (sm2)نقل قول:
نه هادی شوخی کردمنقل قول:
خیالت راحت مگه الکیه هزار تا بدبختی کشیدم تا دی وی دی تو پیدا کردم بعد به همین راحتی بزارم تو دستش ؟! نه فعلا باید بره اون زیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران دلان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت تونست خشی رو ارضا کنه من بش دی وی دی رو میدم (sm2)
میام کرمانشاه میکشمت هادی
نقل قول:
راضیم ازت (sm2)
سلام چطوری عزیز؟ (sm174)نقل قول:
روی عکس کلیک که کردی لود شد راست کلیک میکنی view page info را انتخاب میکنی از بالا روی تب Media کلیک میکنی بعد قسمت پایین سربرگ Type رو دو مرتبه فشار میدی بعدشم لینک اولی را راست کلیک میکنی و کپی را میزنی و تو آدرس بار مرورگر پیست میکنی و تمام
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهریار آهنگ جدیدش اومد
(sm59)