شادمهر اینده رو گذاشته، هیچ تجربهگری رو هم تگ نکرده(sm77)(sm77)
اخر زمونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر اینده رو گذاشته، هیچ تجربهگری رو هم تگ نکرده(sm77)(sm77)
اخر زمونه؟
خدایی یک دست تر از طرفدار به نظر خودم ندیدم.هنوزممممممم جذابه واسم.تو تک ترک ها هم نمیدونم چرا گمت کردم ی جور خاصی برام زیباست.
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی تِرک آینده هم با اینکه خیلی بهش خرده گرفتن برای من زیباست. یه حرکت جدید و نو بود از شادمهر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
امیدوارم که برگرده به همین مسیر و کارای قبلی خودشو با الان مقایسه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بفهمه که با کی همکاری میکرده
دوباره خودش اهنگسازی کنه
استارتش با همین اهنگ بی کلام انقدر تعریف کنیم تو اینستا که خودش شروع کنه
نفری ۲۰۰ تا کامنت قلب میخوام ازتون بچه ها که فرشباف بلرزه از دیدنشون
چه خوابایی برات دیدم
چه فکرایی برات داشتم .... کسی رو حتی یه لحظه .... به جای تو نمیزاشتم
شادمهر خودشم بخاد کاراشو بسازه فرشباف حذف نمیشه که(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کسای دیگه رو پیشتهاد نمیده به شادمهر فقط با این گروه کار میکنه
پس نقش بهداد چیه این وسط کلا اوت شده
بمونه ولی شادمهرو به اوجش ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان باید خودشم فعمیده باشه که شادمهر نسبت به قبل نزول کرده
(sm50) موزیک بی کلام را عشق است
ببین حسین جان این ماجرای همکاری با این گروه خواسته ی شادمهر و فرشباف بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه عده خوششون اومد خیلیام اصلا خوششون نیومد ولی در کل این ماجراها حاصل هفکری جفتشون بود
در صورتی که هممون میدونیم فرشباف زمان آلبوم طرفدارم مدیر برنامه ی شادمهر بود الانم که پروژه ی بی کلام قراره بیاد
منیجره همچنان پس این که فکر میکردن یه عده که فرشباف نمیخاد شادمهر خودش کار بسازه کاملا اشتباه بود
چون شادمهر تو یه مقطعی نیاز داشت استراحت کنه تا دوباره برگرده حالا یا میبایست کلا از طرفدار تا الان هیچ کاری منتشر نمیکرد یا اینکه با یه گروهی
کار میکرد من اصلا کاری ندارم انتخاب این گروه درست یا غلط بوده ولی شادمهر خودشم علاقه داشت با اینا کار کنه کما اینکه بعد 2 آلبوم هنوزم قطع نشده
و خلیج فارس هم با اینا کار کرده . در آخر هم پرسیدی راجب بهداد بگم بهداد دیگه فقط کارهای کنسرت رو میکنه و فرشباف کارهای موزیک رو
روزای خوب صد در صد تو راههنقل قول:
بله حرفای شما درسته خود شادمهر قبول کرده که این اتفاقا بیفته منم فقط انتظارم اینه که فرشباف این انگیزه رو بهش بده که دوباره شروع کنهنقل قول:
و گرنه برای من چندان اهمیتی نداره که منیجرش کی باشه هممون دوست داریم از موسیقی شادمهر لذت ببریم
و باید همه کار کنیم تا این اتفاق بیفته اگر استقبال خوبی از این اهنگ بی کلام بکنیم
هم شادمهر و هم فرشباف متوجه میشن که مردم موسیقی خوده شادمهرو بیشتر دوست دارن
ترانه بازی به شهیاد واگذار شد
ایشالا که همینطوره (sm10)نقل قول:
اینم برمیگرده به اون اخلاق شادمهر که بعضی کارها رو با عشق میسازه بعد نمیدونم چرا زده میشه و پخش نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینقد بگم که بعد از دوران بی انگیزگی و تنبلینقل قول:
الان سرشار از انرژی و انگیزه س
(sm10)(sm127)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
این میتونه بهترین خبر ممکن باشه...راستی داداش گفتی احتمالا قبل جام جهانی خلیج فارس پخش میشه پس چی شد؟؟ حتی نقطه ضعف هم کامینگ سون داد ولی اونم خبری ازش نیستنقل قول:
بعد از مدت ها یک آهنگ با ملودی از خود شادمهر ریلیز شد. از اون ملودی های فاخر و موسیقیایی با ریزه کاریهایی که متاسفانه عارف نتونسته از پس کار بر بیاد. در قسمت اوج که بخش اصلی هم هست در عین قدرت باید احساس و لطافت هم چاشنی کار میشد که میشه گفت اصلا چنین اتفاقی تیفتاده ... کاش میشد این آهنگ حتی به شکل اتد با صدای شادمهر شنید تا متوجه میشدیم کاری هست برای سال ها گوش دادن ...
منو تو آغوشت بگیر
آغوش تو مقدسه
بوسیدنت برای من
تولد یک نفسه (sm74)
ایران میبره یا مراکش (sm59)(sm25)
(sm211)
(sm70)
نرسید به قبل جام جهانی ولی نقطه ضعف نمیدونم چرا نمیاد هرچند دیگه جذابیتشو از دست داد دیگه به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد و نیما این البوم شنیدید از مسعود خادم با تنظیم و اهنگسازی شادمهر و بهروز صفاریان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فانوس شبیه البوم مهستینقل قول:
جاده تو البوم اشتباهه این در خیاله اسمشه جاده اون اهنگ ریتمیکه (جاده هم منتظره منو با خود ببره)
مذاب یه اهنگ کاملا شادمهری
اینو من کاستشو داشتم
سرنوشت (sm127)
(sm137)
اصلا پخش ویدئو بعد از پخش ترک اشتباهه محضهنقل قول:
صداشو دوس دارم ولی آهنگای زیادی ازش نشنیدم.نقل قول:
ممنون حسین جان(sm10)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخل آلبوم بی قرار خانم آرام هم گیتار زده.
تصویر (sm127)
شادمهرم نایک رو تحریم کرد.
آقا به جان خودم شادمهر آزاد شده،
بازم پست از کارا قدیمیش گذاشت بدون تگ کردم تجربه گرا
(sm171)نقل قول:
(sm127)